Scudo Sports

Erdoğanlar Bisiklet

Scudo
lütfü abiye saygılar selamlar 3 adet kredi kartımı istanbuldan gönderip alışverıs yaptım hicbir art niyetle karsılasmadım düzgün bir satıcıdır.

@sedat saraç Dağ bisikleti alacağım .Focus blackhills ve ya Scott aspect 640.Bunlar diğer sitelere göre çok iyi fiyatlarda.Antalya da yaşıyorum.

Detaylı inceledim arkdaşım. Müşteri memnuniyeti iyi değil. Tabii ki memnun olanlar da var. Sadece fiyatları iyi..

alabilirsiniz hiç bir problem yaşamazsınız hart hurt olmazsanız.

2013 modeli mi indirimli satıyorlar? Yaz döneminde iyi indirim var diyorlardı.

900 tl ye karbon ayakkabı aldım ve 600 tl sini veremedim bana yardımcı oldular hala borcum var sıkıntı yaratmıyorlar

ben hiç sıkıntı yaşamadım. kargo talebinde bulunuyorum 1 gün sonra kargo elimde oluyor, ayrıca kargoda ücretsiz oluyor gerçi fiyatları biraz pahalı gibi ama başka sitelerde ürün gelecekmi gelmeyecekmi endişesine kapılmıyorum. Peşin ödemelerde %8 indirim oluyor. Kredi kartı ile alışveriş yapıyorum genelde.
Bugünde km saati siparişi verdim. Email olarak kargolandığı bilgisi gelmedi ancak telefon açtığımda ürünün kargoya verildiğini söylediler.

@ulaş kaya

Ha evet, işim gücüm yok, insanları farklı yöne çekeceğim. Kendi tecrübemi de yazmadım henüz. Mecbur kaldım, basit bir ürün aldım ve aynen iade ettim. Benden kaynaklanmayan, benimle alakası olmayan sıkıntılar için bana sitem etmekten çekinmediler. Detaya girmeyi gerek görmüyorum. Kimseye de tavsiye etmiyorum. Sizin de memnun kitleye dahil olmanız bir şey ifade etmiyor.

@Furkan Yavuz

Erdoğanlar bisiklet alışveriş yapılabilecek en mükemmel yerlerden biri bana göre. En az 8-10 kalem ürün almışımdır. Aynı gün kargosu, ilgisi alakası mükemmel. Lütfi bey oranın ilgililerinden sanırım. Bırakın ticareti insan olarak mükemmel bir insan. Bir gün çanta almıştım. O ürün stokta yokmuş fakat siteden de kaldırmamışlar. Bana üst modelini göndereceklerini kusura bakmamamı rica ettiler. İnanın 40 tl fark vardı arada. Gönderdikleri ürün 40 tl benim almak istediğimden pahalıydı ve hiçbir fark almadan, farkı ödememdeki tüm ısrarlarıma rağmen kendilerinden kaynaklı olduğu için gönderdiler. Bu zamanda gerçekten şaşılacak bir durum. Lütfi bey'e buradan da teşekkürlerimi sunarım.

Ben dün gözlük ve heybe aldım sipariş ettiğim gözlük stokta yokmus ama internette siteyi güncellememişler o yüzden siparişi verdikten 1 saat sonra beni aradılar elimizde o ürün yok öbüründen yollayalım aradaki farkıda kargonun içine koyalımmı dediler ve bende kabul ettim ertesi gün paramda gözlükte heybede geldi....

Yani çok iyi bir firma gerek müşteri ilişkileri gerek hızlı kargolama gerçekten çok memnun kaldım :)
r

• Beğen
Tepkiler: Savaş Acıboz
Benim anlamadığım, neden bazı arkadaşlar firma sahibi gibi savunmaya geçmişler ki. Herkes kendi yaşadıklarını, düşündüklerini anlatmış. Olumlu olunca yorum yapıyorsunuz, olumsuz olursa neden firmayı karalamaya çalışıyorsunuz...

Ben defalarca alışveriş yaptım hiç bir problemim olmadı.Kargo süresi olsun paketleme olsun mükemmel diyebilirim.Keşke her firma böyle olsa...

Geri