Scudo Sports

Erdoğanlar Bisiklet

Scudo
Tabi ki fiyat karşılaştırmaları yapmak lazım, sonuçta parayı ağaçtan toplamıyoruz. Ama Erdoğanlar'da pazarlık yapılabilir ( ben yaptım ) hatta durumunuz varsa nakit ödenip fiyat daha da düşüyor. 2015 ocakta Bergama'dan telefonla arayıp Cube Delhi'yi liste fiyatından 480 tl aşağıya almıştım. Buna rağmen gene de piyasadan pahalıysa tabi ki cüzdanımızı düşüneceğiz. Ama aldığımız bisikletin A'dan Z'ye tüm donanımıyla fabrika verilerini karşılaştırarak. Zincir mağazada pazarlık yapan var mı? Yapıp da kazanan var mı?

@Tugay Sonsuz Sert sanıyorum firma olarak cevap hakkı dogdu. Neden sigma km saatlerinin fiyatları türkiyede yuksek?

çünkü, türkiye distiribitoru aslı bisikletin tavsiye edilen perakende fiyatlarında satmak zorunda olduğumuzdan :) Bildiğiniz gibi bazı ürünler maalesef Türkiyede decathlon firmasından pahalı satılmakta. Tamamen distiribitor firmaların yalnış satış politikaları yüzünden fiyatlar yükselmekte. Diğer bisiklet firmalarına bakarsanız fiyatların aşağı yukarı aynı oldugunu görürsünüz. umarım sorunuzun cevabı olmuştur. Bizde bu fiyatlardan çok memnun değiliz. Ancak durum bundan ibaret.

hepinize bol pedallı gunler

@Erdoğanlar Bisiklet
Teşekkür ederim bu bilgilendirme amaçlı. Amacım sizi kotulemek kesinlikle değil. Yanlış anlaşılmasın :)

Zannımca fiyatlarına pazarlık payı koyuyorlar. :)

forumda ara ara çıkan bu erdoğanlar konusunda kesin lütfü abinin parmağı var :koptum: kendisinden 3 kişi 3 ayrı bisiklet vs aldık hiç sorun yaşamadık, esnaf adam. yine olsa yine alırım. :harika:

Merhabalar. Bisikletimin maşasını değiştirmek istiyorum. Salcano ng650 V fren. Kilitlenebilir maşa almak istiyorum. Markalar ve fiyatlar hakkında fazla bir bilgim yok. Öyle sağa sola bakıyordum ki erdoğanlar bisiklette %50 indirimler olduğunu gördüm. Kaçırmak istemiyorum. Önerdiğiniz bir parça var mı? 100-150 TL arası. Bu fırsatı kaçırmak istemiyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.

V fren ile galiba sadece bu uyumluymuş yeni farkettim. En azından şunu sorayım , fiyatı almaya uygun mu vereyim mi sipariş ?

kargo bedava olayına aldanmayın. 100 liralık bir ürün orada 100 dolar ya da avro üzerinden satılmaktadır. oradan alabileceğiniz her şeyi nette daha ucuza ve tl ile bulabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Yalnız Pedal
@ÖmerMurat
her zaman için konuya yeni vakıf olanlar var. bilgilendirilmelerinde bir sakınca göremiyorum. eğer 8 yıl önce konuşulanlar bir işe yaramış olsaydı fiyatlarını normal düzeye çekerdi. demek işe yaramamış.

• Beğen
Tepkiler: pilot
@küçükizci ve evet bugün sizin bu konuyu yeniden gündeme getirmenizle kesinlikle işe yarayacaktır :tskler:

Not: Arama çubuğunda yapılacak birkaç kelimelik aramayla yeterince bilgiye ulaşılabiliyor zaten, konuyu yeniden gündeme getirmek pek işlevsel değil sanki, saygılar.

Erdoğanlar bisikletten memnunum ben gayette uygun fiyata sattıkları çok ürün var.

bazı dönemlerde fiyatları neredeyse yurtdışı fiyatlarına denk oluyordu. Örneğin, ultegra 6700 aynakolu 550 TL'ye satıyorlardı geçen sene. Bence makul fiyat. Çok da haklarını yemeyelim :)

Geri