Scudo Sports

Erdoğanlar Bisiklet

Gençler Decathlon kaç ülkede kaç mağazaya sahip? Aynı maldan binlerce stoklayınca maliyet fiyatı da o oranda düşer doğal olarak. Erdoğanlar iki anlamda da bir tane :)

Scudo
Bence atlanan ufak bi nokta var. Erdoğanlar piyasanın üzerinde satmıyor, Decathlon piyasanın altında satıyor. Durum böyle olunca da kimle kıyaslarsan Decathlon'u o firmaya "pahalı satıyor" diyebilirsin. Ama sonuç olarak anormal olan Decathlon bence..

Erdoğanlar dan insanlara zorla mı alış veriş yaptırıyorlar?

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
(link)

Erdoğanlar bisiklet için olumsuz yorum yapmak istemem gerçekten çok ilgili bir firma ben de bir çok ürünü oradan uygun fiyat kollayarak aldım.
Fakat açık konuşmak gerekirse bazen euro kuru ile ilgili yaptıkları kampanyaları saymazsak piyasanın bariz çok üstündeler.
Tabiki zorla ürün satmıyorlar ama decathlondan da ucuz firmalar varken 2015'in son çeyreğinde ve 2016 yılında Erdoğanlar piyasanın çok çok üzerindeler.
Bunu ben şuna bağlıyorum.
Muhtemelen bazı markaların tr dağıtımcıları iseler ve ana bayisi iseler alt bayi koruma adına bu politikayı uyguluyor olabilirler ama tabiki bu biz bisiklet kullanıcılarını kendilerinden uzaklaştırmak olacaktır.

Ya işte biri bi yerde pedal görür @Erdoğanlar Bisiklet ile kıyaslar, birisi km saati görür, biri lastik görür, gelir konu açar. Erdoğanlar bisiklette fiyatı şöyle, bilmem nerede böyle diye. Bir çok bisikletçinin getiremeyeceği bisiklet ve parçalarını, elektronik kilitlemeli maşaları ve grupsetleri getiriyor. Derdiniz tasanız neyse arayıp sorun bence arkadaşlar gelip buraya konu açmak nedir? Forumu bi aratın böyle kaçtane konu bulacaksınız. Erdoğanlar bisiklet benim ortağım değil, prim almıyorum. Ne zaman neye ihtiyacım olsa ellerinde var. Yaklaşık "20 Milyon TL'lik" malı stoklarında tutuyorlar. Decathlon dediğiniz tüm avrupada mağazaları olan bir zincir. Sadece bisiklet değil sporun her türü için malzeme satıyorlar. Sürümden kazanıyorlar, satılmayan malları sezon sozu indirimde yarısına satıyorlar vs. Erdoğanlardan sıfır xt m785 fren seti aldık 400 liraya sezon sonu sıfır, kimse gelip konu açmadı burada, piyasada frenler 650 tl Erdoğanlarda neden böyle ucuz, başka firmada pahalı diye?

Cube 2015 Attention SL 29 Bisiklet erdoğanlarda 2.801,70

başka yerde aynı bisiklet 2637 tl adamlar çok koyuyor bence

@mossogtx nerelerde mesela bir iki örnek verseniz? Baktım ben erdoganlarda 2577 TL yazıyor peşin. Arayın pazarlık yapın

Bazi urunlerde pahali olabilir ama oradan alis veris yapilacak diye bir farz-i ayn yok ki. Isteyen istedigi yerden alsin. Firsat bolumu var. Ucuz birsy gorunce ne guzel paylasiyor insanlar. Amma "x cok pahali, y cok makul" bence gereksiz.

E tamam dediğimin aynısı yazıyor :)

Erdoğanlar kuru indirdiği zaman sağlam indirim oluyor çoğu malzemede..Şuan pahalı:) Ama telefonla irtibata geçince yine bir şeyler yapıyorlar..
Birde Havale Fiyatından Alın daha Uyguna Geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
Arastir sor sorustur Neresi uygun geliyorsa ordan al kimse kimseye zorla satmiyor

Havale Fiyatı 2577.56tl
normalde 2801.70 tl

Arayıp konuştunuz mu? Siz bence daha evvel erdoğanlardan hiç alışveriş yapmamışsınız :) Esnaflıkla ile Kurumsallığı birleştirmiş bir firma kendisi. Bırakın Ankara'yı Türkiyede eşi olan bir firma değil benim gözümde.

Fiyat farkı cidden enteresan.
Erdoğanlar'a bildirmek gerekir bunu.
Fiyatlandırmada bir hata olabilir.

adam akıllı aradığımız herşeyi bulduğumuz bi erdoğanlar var onlarıda çamurlamayalım arkadaşlar, adamları arayıp konuşunca özellikle bisikletlerde büyük indirim yapıyorlar.

fiyatı makul ürünlede var fiyatı piyasadan pahalı ürünlerde var, birşey alırken araştırıp hangi ürün nerede f/p oranında satılıyor buda kullanıcıya kalmış.

bisiklette tedarik ve stok olayı çok önemli adamlar acelesi olana hemen ürün göndermek için stoklarında birsürü ürün tutuyor, furç takımından kadro kulağına kadar ne ararsanız ertesi gün elinizde oluyor.

tabi gidip grup set yada jant seti alacak olsam merlin viggle chainreactions bike24 gibi siteleri tercih ederim, ancak 100-200 liralık alışverişlerde 5-10 lira için yurtdışı sitelerden ürün gelmesini beklemem.

erdoğanlara 2 kez çok acil işim düştü ikisinide hallettiler, ürün geldi bisiklete uymadı para iadesi ettiler, sonuçta almasaydın kardeşimde diyebilirdi adamlar.

iyi niyetli insanlarla karşılaşınca üçün beşin hesabına bakmamayı prensip edindim, firmalarla ilgili büyük bir sorun olmadıkça böyle ufak mevzuları forumda sürekli dillendirmek hoş olmuyor arkadaşlar.

Fiyatları bilmem.Biraz pahalı olabilir ama indirimde iyi en azından.En önemlisi müşteri memnuniyeti harika.Sıkıntı varsa şöyle böyle öyle moduna girmiyorlar.Hemen yollayın ilgilenelim.Ben çok memnunum şahsen.Araya sıkıştırayım Delta da çok iyi :D

Türkiye standartının çok üstünde Erdoğanlar adamlarda cidden çok güzel stok var her ürünü saçma sapan olsa dahil bulabiliyorsunuz
fiyat konusuna bende katılmıyorum en azından her ürün için ön arka aydınlatmayı merlinden + kargo parasını katar isek tamamen aynı fiyata aldım,tek yaptığım aradım abi stoklar güncelmi güncel tamamdır dedim bu :)

decathlon vs. Erdoğanlar biraz saçma olmuş dünya devi ile bir bisikletçiyi karşılaştırmak o kadar da olacaktır diye düşünüyorum taşmı yesinler :p

Konu yanlış yere açılmış. Daha önce de defalarca tartışılmış bir konu bu :) Memnun olan da var olmayan da. Hep aynı yorumlar. Tekrar tekrar tartışmaya gerek yok arkadaşlar.

Geri