Scudo Sports

Erdoğanlar Bisiklet

Beni çok şiddetli hayal kırıklığına uğratmıştır.

Bottecchia 303 Fixie aldım. Allah'tan fixie aldım. Dünyanın en sade bisiklet türünde bile bana birden fazla sorun yaşattılar.

Model yılı 2018 yazıyordu 2017 çıktı. Savunmaları ise stoklara 2018'de girmiş ondan öyle yazmışlar. Yav orada stoğa girdiği tarih değil model yılı 2018 yazıyor.

Bisiklet görsellerde beyaz görünüyor. Özellikle rengi hoşuma gittiği ve daha önce sipariş edenlerin farklı renkte bisikletle karşılaştığı yorumunu gördüğüm için arayıp sordum ve görsellerde ne görüyorsanız o gelecek dediler.

Durum ortada;

Bisiklete şu anda ihtiyacım var ve bisikletsiz kalamam. İade süreciyle uğraşamayacak kadar yoğun çalışıyorum. Bisiklet bende bu yüzden kalacak ama Erdoğanlar Bisiklet'in bu yaşattığı tecrübeyi her platformda yazacağım. Ekşi'de yazar olmak üzereyim orayada yazacağım.

beyaz.jpg
mavi.jpeg

Son düzenleme:
Scudo
@Fat1h
İade etmediğiniz sürece tepkiniz yetersiz kalır

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
@Gökay Akçay
@BerkEvren
@Mehmet Metin Levent

Sevgili arkadaşlar abiler buradan ağlayayım iade alsınlar derdinde değilim. Zaten iadeyle ilgili bir sıkıntım yoktu ama bisiklete ihtiyacım olduğu ve iade sürecine girecek durumda olmadığım için iade etmedim.

Burada tecrübemi aktardım. Bisiklet alırken telefonla teyit etseniz bile sürprizlere hazır olun ve çokta özenli bir yerden alışveriş yapmadığınızı bilin istedim.

@Fat1h
Kilitli pedal ve Spd ayakkabımı, fiyatı sitesinden daha uyguna geldiği ve kredi kartıma puan kampanyası olduğu için N11 üzerinden aldım. Adamlar hiç bir açıklama yapmadan, iletişim kurmadan siparişi iptal etti. Ben iletişim kurunca da siteleri üzerinden stok bittiği gibi bir açıklama yaptılar. Başka bir ayakkabı ile Spd pedalı tekrar sipariş verdim. bu kez de spd pedalı alım yaptığım LA(light action) yerine düz modeli yollayarak kargolamışlar. ürünleri teslim aldığımda durumu yazdım. geri iade edin dediler. geri iade edip süreci bekleyip tekrar alım yapana kadar kredi kartı puan kampanyamın biteceğini madur olacağımı belirttim. yapabilecek bir şeyimiz yok iade edin dediler. iade etmedim. çünkü n11 erdoğanlar kampanyası ve kredi kartı puan kampanyası ile hala avantajlıydım. ama Erdoğanlar da kendi küçük dünyasında kar etti. Zorunda kalmadıkça ya da çok avantajlı olmadıkça asla alış veriş yapmam.

Ürünlistesinde "Schwalbe Marathon Almotion Tubeless Easy" görünen lastiklerden sipariş vermiştim. Sade "Schwalbe Marathon Almotion" olanı gelmişti. İade ettim. sorunsuz kabul ettiler.
Daha sonra baktığımda listeyi düzeltmişler TL yazmıyordu.

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
İade almamak gibi bir şansı yok, şansı olsa onuda yapamayız. Neyse ki o kadarda kabile devleti değiliz, hakem heyeti vs. var. Bence herkes tecrübesini paylaşmalı çünkü bu arkadaşlar internette kendilerini çok övdürmüşler.

• Beğen
Sürekli alışveriş yaparım hiç sıkıntı yaşamadım

Tur bisikleti ekipmanlarını buradan topladım.11 farklı parça için cuzi bir indirim istedim kabul etmediler.Bende 4 tane fiyatı uygun ürün hariç diğerlerini başka yerden aldım.Peki gönderdikleri kargoda ne geldi. Parasını peşin aldıkları ürün yerine farklı marka bir lastik geldi.Değişim için talep açtım kabul edilmedi.Kısacası uzak durulması gereken bir firma.4 parça üründe maxxis yerine cst lastik geliyorsa ben bunda art niyet ararım. İsteyen yine alışveriş etsin.Benim başıma gelenin sizin başınıza gelmesininde gelmemesininde garantisi yok fakat firmada farklı ürün gönderme ve hatasını düzeltmemede ısrar var.

Ben kendilerinden indirimle birlikte yurtdışı (kargo dahil) fiyatına oldukça yakın bir fiyata shimano 105 5800 arka göbek aldım bir problem yaşamadım. Geçen ay geçirdiğim bir kaza sonucu arka jant çemberimi değiştirmek zorunda kaldım, onu da erdoğanlardan aldım yine bir problem yaşamadım. Ama ben problem yaşamadım diye kimse problem yaşamaz da diyemem tabii ki.

• Beğen
@Tolga Özdemir
Böyle bir şey olur mu ya çok saçma. Parasını verdiğiniz ürün yerine başka ürün geliyor, firma sorumluluk kabul etmiyor. O zaman ben Claris aynakol alıyım Duraace yollasınlar fark yok sonuçta.

@OnurÖzdağ

Oluyor ve internette ki çeşitli yerlerde ki yorumlar bence yapmacık. Bu kadar yanlış, yanlışlıkla yapılmaz.

firmalara karşı yazılanların yalancılıkla itham edilmesini anlamıyorum, biri çıkıyor diyorki **bişey aldım yanlış ürün yollandı, öbürü diyorki **ben yıllardır alışveriş yapıyorum böyle bişeyin mümkünatı yok... ne kadar saçma bir diyalog, yani sen memnunsun diye herkes memnunmu olmalı?

• Beğen
Tepkiler: frknltngl ve Fat1h
Arkadaşlar biraz fazla akıllı galiba. Ürünü siteden kaldırmışlar. Herhalde beyazı vardı mavisini gönderdiler diyemesinler diye düşündüler ? çok iyi ya

Ankara'da müşteri potansiyeli olan farklı bir satıcıdan 25 tl ye sipariş ettiğim pilli çakar yanlış gelince geri bildirim yaptım ve anında özür dileyerek dönüş yaptılar. Kargoya iade ertim ve olması gerekeni hızlı şekilde ücretsiz yollamak durumunda kaldılar.

Kerameti 25 tl olan ürün için iki kez kargo ödediler. Hatasını kabul edip müşteri geri dönüşleri iyi olanlar her zaman daha fazla kazanır. Güven meselesi hiçbir şeye benzemez..

Esnafımız böyle malesef. Kötü niyet olduğunu sanmıyorum, çünkü sıkıntı olduğunda ben istemeden telafi için kıyak yaptıkları da oldu (kendilerini tanımıyorum). Ancak bir üşengeçlik olduğu da anlaşılıyor. Eğer ürünün o rengi bittiyse siteyi güncellersin bu kadar basit. Bak zamanında gerekeni yapmayınca işte müşteri mağdur oluyor. Seninle bir daha iş yapmak istemiyor.

İşte aliexpressteki çinliler bunlara üşenmiyor, gönderecekleri ürün neyse sonuna kadar detayını giriyor, çünkü o yapmasa diğer satıcı yapıyor. İşte rekabetin faydası.

Takip ettiğim bir ürün vardı. İki hafta önce 920 Lira fiyat ve %30 indirim vardı. Şimdi indirime %40 demişler ve ürünün fiyatını 1124'e çıkarmışlar. Aferin çok güzel indirim yapmışsınız.
Aynı taktikle devam ediyorlar. Yeni bir indirim olduğu yazıyor fakat aldatmaca.
Bizi aldatan bizden değildir. Hadis

Ellerindeki mal satmaya baslayinca kallavi bir bindirim yaptilar 17 bine sattiklari pinarello tek kalinca 27 bin yapmislar

Geri