Scudo Sports

Erdoğanlar Bisiklet

Scudo
@can akıncılar Stok konusunda bir kaç kişi için karmaşa olmuş. Birisi de benim. 43 numara Fizik MTB M5 Uomo spd ayakkabı sipariş etmiştim. Bayram sonrası aradım, kargolar yola çıktı dedi Mehmet abi. 2 gün bekledim gelen giden yok. Bir daha aradım Lütfü abi açtı, ee o numaradan stok yokmuş. Napcaz dedim başka bir model istiyorsan onu göndereyim dedi. Tipi hoşuma gitmese de 43 numara Shimano sh-mt7 istedim. Kapatırken aklıma geldi Fiziğin 44'ü var mı olur mu acaba derken ikisini de göndereyim hangisini beğenirsen onu al dedi. Aynı gün ikisini de kargolamış cepten arayıp haber de verdi. Şaşırdım açıkçası ikisi de 600 küsur liralık ayakkabı, birine fatura kesip sevk ettiler. Denedim, Fiziğin burnunda boşluk kalsa da çok hoşuma gitti 44 Fizik bende kaldı, Shimano'yu geri gönderdim. Hasılı stok sorunları oldu ama yaklaşımları gayet iyi niyetli idi, stok olmaması canımı sıktı ama çözüm ve müşteri odaklı yaklaşım çok hoşuma gitti. Bu arada N11'deki mağazasında 43 numara Fizik hala satışta ve 2 adet kaldı gözüküyor :D Düzelteceklerdi ama unutulmuş..

5 bin TL' ye bisiklette aldım 20 TL ye zincir yağıda aldım. Vaude tur çantasından aynakol dişilisine kadar epey alışverişim oldu. Her aradığımda muhattap buldum ve soruma cevap aldım.

@Abdülkadir Ergin hocam hayırlı olsun kargo yeni geldi birde kargo parası verdim erdoğanlar dan yıllardır alışveriş yaparım ilk defa kargo parası verdim neyse çantayı aldığıma dua edeyim

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@OnurA

Ben erdoğanlar için demedim tekrar tekrar söyleyim. Genel söylüyorum. Yoksa erdoğanlar gerçekten tüketici dostu bir fiyat politikası izliyor.

Fakat x dolara bir mal aldın. Yani doları bozdurdun bir mala çevirdin. Dolar arttı. Mal artmaz o bitti gitti. İş işten geçti. Sen 100 dolar bozdurdun ve karşılığında 200 tl aldın diyelim. 1 gün sonra 100 dolar 300 tl oldu. Gidip ben dün 200 e bozdum verin benim 100 tl mi diyebilir misin ? Bozdurdun mu iş işten geçer. Eğer dolar artışından kar etmek istiyorsa mala yansıtmakla olmaz, doları dolar olarak tutsun mala çevirmesin. Hadi yansıttı dolar düşünce niye fiyatlar düşmüyor ??

• Beğen
Tepkiler: M. Burak
22 yıllık bisiklet hayatımda 1 sefer gittim merakımdan.sanırım 2004 - 2005 yılları olması gerek.bir yaz günü öğleden sonrası içeri girdim o zamanlar eski şubeleri oluyor tabi.neyse içeride bir abimiz camekanlı vitrine xt v frenleri diziyordu ve aramızda geçen diyaloğu aynen yazıyorum buyrun :

bendeniz : abi bu frenlerin fiyatı ne kadar

vitrine fren dizen abi : hepsinin fiyatını bilsem kafayı yerim

Erdoğanlar'ın N11 mağazasındaki stok problemi halen devam ediyor...

Geçtiğimiz gün, hem vites hem de fren kablosu için Lütfü beyle görüştüğümde, N11 mağazalarında 25 TL'ye satılan Shimano OT-SP41 Vites Kablo Beyaz( 2.5 metre) kalmadığını, mağaza stoğundan düşürmeyi unuttuklarını söylemişti. Aradan kaç gün geçti, ürün halen satılıyor görünüyor.
(link)

N11'den ürünlerini satın alacak olanlar mutlaka mağazaya telefon edip teyit alsınlar. Aksi halde hem zaman hem de moral kaybı yaşayabilirler...:)

@Devilsbutcher neyse ben alatamadım havada kaldı.
En temizi 500 USD ye aldıkları bisikleti %10 kar koyup 550 USD ye satsınlar hiç zam yapmasınlar. TL ye çevirince kafa karışıyor.:D

Ben 3 sene önce tanıştım Erdoğanlar bisikletle sahibi ve oğlu gerçekten esnaf olarak güzel insanlar bu güne kadar 3-4sefer gidip alışveriş yaptım.Şunu söyleyebilirim ki gelen müşterilere her konuda yardımcı olmaya çalışıyorlar fiyat ve ürünler konusunda müşteriyi kandırmak gibi bir dertleri olduğuna inanmıyorum kendimde esnaf olduğum için daha iyi gözlemliyorum insanlara davranışlarını.Sonuçta burası bir ticarethane bazı ürünlerin fiyatları pahalı bazıları da ucuz olabiliyor bu gayet normal.Burada iş alıcıya düşüyor ufak bir piyasa araştırması yapıp öğle alışveriş yapması lazım.Kimsenin kimseyi kandırmayada hakkı yok uyanık olalım lütfen..

Erdoğanların bence en güncel sorunlarından biri, depo ve stok yönetimi. Bence ivedikle bir sayım yapmalılar ve ellerinde ne var ne yok birde ellerindeki ile stoktakiler doğrumu kontorol etmeleri gerekiyor. Giro hex kask aldım sitede 59-63 XL yazıyor. Benim kafa 60-61 arası. Giro kendi 61-65 Xl diyor. Aradım sordum dedim elinizdeki hangisi , 59-63 L model ama siz XL yazmışsınız diye. Ölçü yanlış olabilir XL o dedi. Banada L çok güzel olacak belli. İyi bakalım sınırda olsa büyük alalım dedim sipariş ettik.

Gelen model L ve faturada XL yazıyor. :( İyi şans bu olsa gerek istediğimi aldım lakin bu stok yönetiminin zayıf olduğunu gösteriyor. Diğer türlü kapıları açık varsa bir sorun ben çözeceklerini düşünüyorum. Yeter ki ikili ilişkileri sağlam tutun Erdoğan bisiklet ile...

@Mustafa AcarBenim kafada 61 cm bende kasktan xl beden aldım 63 64 cm olarak geçiyor onu tercih ettim ancak bizzat erdoğanlara giderek aldım. L beden tam sıkı sıkı kafama girdi içine buff takma şansım bile olmayacaktı

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Acar
@mertgulkokan

açıkcası bende korkmuyor değildim lakin, arkadaki ayar düğmesini açtığımda denedim polar kep ile rahatça oturdu. hex yapısı gereği biraz yayvan bir kask eminim xl baya büyük gözükecekti... Hex için tavsiyem kendi sitesindeki size charta uymaz olacaktır.

Son dönemde ihtiyaç duyduğum malzemelerin çoğunu Erdoğanlar Bisiklet'ten alıyorum. Bunlar arasında vites kablo seti, SPD pedal, Bell marka kask, zincir, jant şeridi ve yama seti var. Her siparişimde hem kargo hızından hem de ürünlerden çok memnun kaldım. Geçen pazar günü verdiğim siparişimle ilgili küçük bir sorun ortaya çıktı: Salı günü beni arayarak istediğim ürünün (XLC zincir sökme aleti) ellerinde kalmadığını ancak onun yerine Superb marka başka bir ürün göndereceklerini, bu alet daha pahalı olsa da herhangi bir ek ödeme istemeyeceklerini söylediler. Ben de kabul ettim.

Ürün geldiği zaman model adını yazarak aradım ve maalesef XLC'ninkinden 30 TL ucuz bir ürün olduğunu öğrendim. Bu kez kendilerine bir mail atarak durumu dile getirdim. Kendileri bir hata olduğunu, istediğim ürünün stoğa girdiğini ve eğer elimdeki ürünü geri gönderirsem bana siparişini verdiğim aletin kendisini gönderebileceklerini söylediler. Doğrusunu söylemek gerekirse ilgilerinden ve buldukları çözüm yollarından olumlu yönde etkilendim. Bundan sonra da bisikletle ilgili ihtiyaçlarımı Erdoğanlar'dan karşılamaya devam etmeyi düşünüyorum.

Erdoganlar bisikletten 11 Ekim de aldığım aydinlatma seti 15 Ekim de Aras kargonun urunu baskasina teslim edilmesi nedeni ile halen eline ulasmadi. Simdi urunu almadigimi ispat edip parami geri almanin pesindeyim. Sakin firmanin ne sucu var demeyin. Bende lojistik isi yapiyorum. Ben urunu alana kadar tum sorumluluk saticiya aittir.Ilk ve son siparisim oldu buda.

@yuzenis XLC'nin zincir sökme aparatını aldım ama fazla kullanamadım, çünkü kırıldı. Fiyatı ne olursa olsun her ürün ondan daha iyidir. Umarım Superb markayı iade etmemişsinizdir. Bu arada iki sol elli değil, iki sağ elli bir kişi olduğumuda belirteyim.

@Haluk Eke Doğrusunu söylemek gerekirse iade ettim Haluk Bey. Onlar da söz verdikleri gibi XLC'yi gönderdiler. Ben ilk zincir değişim işleminde bir sorun yaşamadım, şanslıyım demek ki. Bu siparişin ardından ise bir de kadro kulağı aldım, hemen kargoya verip ertesi gün ulaşmasını sağladılar. Memnuniyetim sürüyor.

• Beğen
Tepkiler: Haluk Eke
@yuzenis Sorun Erdoğanlar'da değil XLC'de. Ben de oradan epey alışveriş yapıyorum ve memnunum. Umarım benimki malzeme hatası olmuştur, siz daha şanslısınızdır :)

Şu anda başlattıkları kampanya/indirim ile şu lastiği 211 liraya alabiliyorsunuz;
(link)
Aynı lastiği adamlar 200 liraya satıyor;
(link)
:krnz:

Geri