Son dönemde ihtiyaç duyduğum malzemelerin çoğunu Erdoğanlar Bisiklet'ten alıyorum. Bunlar arasında vites kablo seti, SPD pedal, Bell marka kask, zincir, jant şeridi ve yama seti var. Her siparişimde hem kargo hızından hem de ürünlerden çok memnun kaldım. Geçen pazar günü verdiğim siparişimle ilgili küçük bir sorun ortaya çıktı: Salı günü beni arayarak istediğim ürünün (XLC zincir sökme aleti) ellerinde kalmadığını ancak onun yerine Superb marka başka bir ürün göndereceklerini, bu alet daha pahalı olsa da herhangi bir ek ödeme istemeyeceklerini söylediler. Ben de kabul ettim.
Ürün geldiği zaman model adını yazarak aradım ve maalesef XLC'ninkinden 30 TL ucuz bir ürün olduğunu öğrendim. Bu kez kendilerine bir mail atarak durumu dile getirdim. Kendileri bir hata olduğunu, istediğim ürünün stoğa girdiğini ve eğer elimdeki ürünü geri gönderirsem bana siparişini verdiğim aletin kendisini gönderebileceklerini söylediler. Doğrusunu söylemek gerekirse ilgilerinden ve buldukları çözüm yollarından olumlu yönde etkilendim. Bundan sonra da bisikletle ilgili ihtiyaçlarımı Erdoğanlar'dan karşılamaya devam etmeyi düşünüyorum.