Scudo Sports

Erdoğanlar bisiklet hakkında

tolg...

Aktif Üye
Tepki
38
Bisiklet
Mosso
arkadaşlar ben buradan bisiklet alıcam ama güvenirliğinden emin değilim hiç bisiklet alan oldumu?
burdan salcano astro marka almayı düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: FatihDokmeci
Scudo
nasıl ulaşırım arkadaşımmm mehmet yesiloren'e

Bisikletimi ordan almadım ancak düzenli olarak ziyaret edip aksesuar alıyorum. Son derece güvenilir bir yer olduğunu düşünüyorum. Ancak (bu site için söylemiyorum) internetten yapacağınız her alışveriş öncesi arayıp stok durumunu sormanızı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: tolg...
Ben de Erdoğanlar bisikletten bir tane salcano aldım. Telefon ile sipariş verdim. Bence ve diğer kimselere göre çok güvenilir bir şirkettir...

• Beğen
@tolg...

sanırım mesaj adediniz dolayısıyla ö.m atamazsınız. web sayfasındaki telefon numaralarından ulaşıp öğrenebilirsiniz

• Beğen
Ben bisikletimi erdoganlarbisikletten aldım sipariş verdim diger gün bisiklet kargoyla geldi çok hızlı ve güvenilir

• Beğen
@tolg...

HİÇ tereddüt etme kardeşim ben aldım hiç bir sorun yaşamadım çalıştıkları kargo şirketi de gayet güvenilir ve dakik hizmet veriyorlar.

• Beğen
Selam

Benim bisiklet ordan geldi, paketleyip gönderiyorlar gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

• Beğen
arkadaşlar gereken açıklamayı yapmış bana da hayırlı olsun demek düşer.ben de astro kullanıyorum size tavsiyem bisikletle beraber 27.2 lik sele borusu da getirtin.

• Beğen
tşkrler arkadalar ilginiz için hepinize tşkr ettim...

Alacağın bisikletin servisi de önemli. Servis konusunu araştırmanı öneririm.

Çok çok iyi ve güvenilir bir firma. Bisikletin dışında her türlü yedek parça, aksesuar ve diğer ekipmanları da güvenerek alabilirsiniz.

valla arkadaşım ben telefon açtım mehmet abi çıktı onla konuştum ng255 srd alcaktım son 1 tane 16 inç kalmıştı onu 1 aylığına bana ayırmıştı 1 ay sonra siparişi verdim 2 gün sonra bisikletim geldi.

• Beğen
walla arkadaşım bende kadro aldım sele borusu aldım yakşalık 400lira masraf tuttu kargoyu onlar ödüyor oarayı yartırdım ertesi gün geldi ben gayet memnunum indirimde var gönül rahatığıyla alabilirsin

Alışveriş yaptığım bisiklet firmalarından biri. Çok, çok, çok güvenilir bir firma. En ufak bir kandırılma veya kazıklanma olayı veya kazıklama girişimine rastlamadım. Çok memnun olduğum bir firmadır.

Diğer büyük bisiklet firmalarından da alış veriş yaparım ancak dikkatli olurum. Çünkü bizi enayi sanan, işten anlamaz sanan bazı firma yetkilileri kandırmaya yeltenebiliyor. Böyle bir firma ile alışveriş yaparken her türlü bilgiyi önceden edinirim, alışverişimi yaparken bir ders çalışır gibi ödevime hazırlanır öyle alışveriş yaparım. Nakit fiyatı, kartlı fiyatı, taksitli fiyatı gibi bilgileri mutlaka edinirim.

aramadan gitmeyin astro 18inç kalmamıştı 16alcaksanızda araayın elbet... o kadar yolu gittikten sonra stokta olmadığını öğrenmek çok kötü yaşadım ordan biliyorum ;)

bende ordan aldım ve başka bi tanede çok yakın bi abime aldık hiç bi sıkıntı olmadı şimdiden hayırlı olsun

Geri