Scudo Sports

Erdoğanlar Bisiklet balata fiyatı memnuniyeti

Gökhan Akkaya

BilgisayarKurdu
Tepki
1.677
İsim
Gökhan
Bisiklet
Nishiki
Arkadaşlar peşinen söyleyeyim, bazı kişiler bazı ürünlerdeki fiyatların normalden pahalı olduğunu aktarıyor zaman zaman. Doğrudur, ancak genel olarak çoğu üründe en uygun fiyatı şu sıralar Erdoğanlar'da görüyorum.
Önceden ben de Erdoğanlar'a pek yanaşmazdım ama fiyatları ve gönderi hızından çok memnunum şu sıralar.

50TL'den 2 çift balata almıştım ancak yağ dolumu esnasında usta yağ kaçırıp çöp etti balataları :) Hiç uğraşmayıp yenisini sipariş etmeye karar verdim.
Çiftini 42TL fiyata havale ve "4040" numaralı indirim kuponu ile satın aldım.

G0s1 Organik balatadan bahsediyoruz, hiçbir yerde 21TL kargo dahil fiyat göremedim. Herkes 30-40 fiyat çekmiş. Böyle uygun fiyatlar gördükçe memnuniyetimi dile getirmeye devam edeceğim.

Adsız.jpg

Scudo
Bende Crank Brothers Candy 1 pedalları havale ile kargo dahil 156 tl ye aldım (link) bu da kendi sitesindeki fiyat.

@Gökhan Akkaya fiyat cidden çok ucuz. Ben de bayadır kyk' nın yatmasını bekliyordum indirimden faydalanmak için. Umarım çok abanılmaz da 1 çift kalır bana da :krktm:

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
@Mustafa Zeybek

KYK nın faydalı kullanım alanlarından biri. Tanrı KYK yı korusun... :koptum:

Bende bugün pedal ve kardeşime fren papucu aldım. Siteleri takip etmek lazım, güzel fırsatlar olabiliyor şu zor günlerde...

Ben de kırılan göbeğimin yenisini neredeyse yurt dışı fiyatına aldım 105 fh 5800. Ayrıca Cuma akşam 16.30'da sipariş vermeme rağmen İstanbul'a Cumartesi öğlen geldi. Adamlar hızlı çalışıyor :D

4040.png 4040 indirimi tüm ürünlerde gözükmesine rağmen Trainer larda bu indirim hatalı olarak veriyor hem fiyat yükselmiş hemde indirim kodu kabul etmiyor :)

• Beğen
Tepkiler: Metcansen
Erdoğanlar Bisiklet hizmet, kalite ve güleryüz. Gerçekten çok ilgililer ve işlerinde iyiler.

@orcunek Sepette %25+%15 indirim / Kupon Kodu: 4040 bu yazı olan ürünlerde indirim oluyor galiba.

Satın al seçeneğinden havaleyi seçerseniz %15 indirim oluyor.

@trainspotting35 evet sepette oluyor ama resimden de görüleceği gibi sepete ekledim fakat herhangi bir indirim yapmıyor. ana sayfada da tüm ürünlerde yazılı ve havale de 25+15 kredi kartı ile ödemede de %25 indirim olması gerekiyor. Başka ürünlerde bu indirim uygulanıyor fakat Trainer da malesef yok

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@orcunek n11 den deneyiniz aynı urunu veya bir başka çözüm var

kendi seviyelerinde satış yapan bir cok siteden oldukça uygun şu sıralar.
Bu seviye de kaliteli ve muhatap bulabileceğiniz siteler den ;

delta bisiklet uçmuş fiyatları çok şişik
Doğa bisiklet neredeyse kafa kafaya bazı ürünlerde daha cazip fakat bu onlarin yalnızca bu işe odakli olmasından kaynaklı
Çınar bisiklet şu sıralar o eski ekonomik fiyatlardan uzak hatta aşırı fazla bir de ne alacağinizi bilmiyorsanız işiniz zor ayrıca kargo işinde de mesafe kat etmiş değiller
Pedalla bike and outdoor öz ceylan gibi firmalar ürün sayısı sınırlı
Atek atak bisiklet çantam gibi siteler n11 kullanıyor
Bireysel olarak sıkıntı yaşanabilir ama online satışta çok buyuk sıkıntı cekilecegini sanmıyorum Bu konuda başarılarin devamını diliyorum

@orcunek dün uğradım, o trainerlar yeni iniyordu kamyondan :) önce siteye kaydediyorlar, 3 güne kadar indirim yansır. Sitede olmayan bir sürü yeni ürün var tükkanda.

@vetohan Evet haklısın biliyorum zaten amacım onlardan almak değildi :)

yağ bulaşmış balata - balata spyreyi ile temizlenemiyormu

KarizmatikEmmi
başıma gelmişti ama sprey bi işe yaramadı,balatayı ateşte yak dediler yaptım oda nafile,yenisini almak en doğrusuymuş

Arkadaş Kross vento 3.0 aldı full sora setli karbon maşa fiyatı gerçekten uygundu piyasaya göre çok uygundu 3230 tl gibi bir rakama aldı bence süper fiyat...

@KarizmatikEmmi
Temizlenir. Yalnız temizledikten sonra ilk kullanımlarda sanki fren tutmuyormuş hissi olur.
Temizledikten sonra trafikten uzakta bi alanda şu işlemi yapmak gerek

Geri