Scudo Sports

Erbİt (erzİncan bİsİklet topluluĞu)

erendiz çetiner

Forum Bağımlısı
Tepki
1.063
Bisiklet
Corratec
Erbit grup uyesi Cemil Atalay abimiz bisikleti ile gecirdigi kaza sonucu beyin kanamasi gecirmis mengucek arastirma hastanesinde tedavi altinda. Allah acil sifa versin...

Scudo
Çok geçmiş olsun dualarımız onunla

Geçmiş olsun umarım çabuk iyileşir acil şifalar diliyorum

Erzincan'daki muaynehanesine telefon ile ulaşıp bilgi aldım.(Dr.Cemil Atalay) Dün geceyarısı beyin ameliyatına girdiği,suan yoğun bakımda olduğunu yaklaşık 48 saat tutulacağını öğrendim.Kaza herhangi bir vasıta çarpması değil,kendi düşerek gerçekleşmiş.

Biran önce aramıza dönmesini arzu ediyoruz en kısa zamanda ziyaretine gideceğiz :(:( Allah şifa versin :(

Not : Saat 18:00 da Destek için Araştırma Hastanesine pedallıcaz ...

Allah acil şifalar versin İnşAllah .. Tekrar Aramızda Görmek dileğimle .. :(

Geçmiş olsun.Beyin kanaması denilince hemen akla kask geliyor, var mıydı acaba?

Cemıl Hocamızın durumu ıyıye gıdıyor dualarınızı eksık etmeyın:)
Kask yokmuş :confused:

Allah acil şifalar versin.

Allah şifa versin, tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah...

Az önce muaynehanesine telefon ile ulaşıp güncel bilgi aldım.Halen uyutulduğu,ameliyat sonrası oluşan ödemin (normalmiş) atılmaya çalışıldığını ve bugün tekrardan bir Mr çekileceğini onun sonucuna göre de uyandırılabileceğini öğrendim.Gelişmeler gayet güzel gidiyor.Allah yar ve yardımcısı olsun dualarımız onunla...

• Beğen
Tepkiler: EmreK.
allah şifa versin.kazanın nereden geleceği belli olmaz.allah herkesi kazadan korusun.

Üzülmenin ne demek olduğunu, daha iyi anladığım zaman süreçleri bu evreler . Allah c.c bu aziz mübarek günlerin hatrına seni bizlere bağışlasın insallah.. Bütün kalbimiz, bütün dualarımız seninle....

abimize acil sifalar diliyorum, inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.:agla:

Bu sabah saati güncel bilgi:

Mr sonucu güzel.Ödem temizlenmiş.Yavaş yavaş iyileşiyor.Allah nasip ederse Perşembe ya da Cuma günü uyandırılabilecek (Yoğun bakımdan çıkabilecek)

Az önce Erzincan'daki muaynehanesinden aldığım bilgiler şöyledir: Cemil abimiz makineye bağlı değil fakat halen şuuru tam olarak yerinde olmadığı için halen yoğun bakımda. Mübarek Ramazan Ayı yüzü suyu hürmetine,bu mübarek günde dualarınızı eksik etmeyin lütfen...

@erendiz çetiner

Son durumlarından haberiniz var mı ? Nasıl oldu ?

Geri