Scudo Sports

Erbit (Erzincan bisiklet topluluğu)

semih24

Aktif Üye
Tepki
281
ERBİT (ERZİNCAN BİSİKLET TOPLULUĞU)

***SAĞLIĞINIZ İÇİN PEDAL ÇEVİRİN…***

TARİHÇEMİZ: 2008 ‘in temmuz ayında Serkan TAŞDELEN ve Semih CEYHUN tarafından Erzincan’da bisiklete gönül vermiş insanların dostluk,yardımlaşma ve sosyal duyarlılık duygularıyla bir araya gelebilmeleri için kurulmuştur.
2008 yılından itibaren düzenli olarak gezilere devam edilmektedir. Erzincan’ın çeşitli bölgelerinde topluluk üyeleri ile geziler yapılmaktadır.
LOGOMUZ:

AMACIMIZ :

Her türlü kazanç amacı dışında,Toplum yararına hizmet gayesiyle, bisiklet dostlarını biraraya getirmek, bisikletin , toplumumuza , sağlık, spor, eğlence, ulaşım, çevre sağlığı, turizm ve ekonomi yönlerinden getireceği faydalarını anlatmak, tanıtmak ve bu doğrultuda daha geniş kitlelere sevdirilmesini sağlamak, tüm bisiklet sevenleri, sporcu ve ilgililerini eğitmek, bisiklet sahibi olmaları ve kullanmaları yönünde yardımcı olmak, topluma yönelik ve sportif amaçlı ulusal yarış,gezi ve tur tertiplemek ve bu tür yarış ve gezilere topluluk olarak katılmak, bisiklet ile ulaşımı özendirmek ve geliştirmek için alt yapı faaliyetlerinin gerçekleştirilmesini sağlayıcı her türlü girişimde bulunmak, bisikleti doğa ve çevre dostu bir taşıt aracı olarak tanıtmak,Erzincan ın doğasını tanıtmak,doğa sporlarını özendirici diğer tedbir ve çalışmaları yapmaktır.

KURUCULAR :

* SERKAN TAŞDELEN…………..PAZARLAMACI
* SEMİH CEYHUN………………..ÖĞRETMEN

YÖNETİM KURULU:
* SERKAN TAŞDELEN…………..PAZARLAMACI
* SEMİH CEYHUN………………..ÖĞRETMEN
* SUAT BAĞLAN…..……………. ESNAF

Scudo
Bisiklet forumda ziyaret eden tüm Erzincan da ki bisklet severleri bu toplulukta görmek istiyoruz...yapılan turlarımızda tüm pedal dostlarını aramızda görmek istiyoruz...sevgiler...SEMİHOCA

Hocam 1 saatir arıyordum buldum sonunda .

Geri