Scudo Sports

Erasmus, Almanya

hakan çelik

Forum Demirbaşı
Tepki
260
İsim
Hakan ÇELİK
Arkadaşlar Çanakkale 18 Mart üniversitesinde ELT 2. sınıf öğrencisiyim. Şuanda aldığım habere göre erasmusu kazanmış, bahar döneminde LUDWIGSBURG UNIVERSITY OF EDUCATION Adlı üniversiteye gideceğim.

Gece gece aldığım en iyi haber bu olsa gerek. Çok sevindim.. Çok mutluyum.. Bunu neden paylaştığımı bile bilmiyorum. Ailem uyuduğu için onlara bile haber veremedim henüz :D Neyse Esen kalın iyi geceler. : )))

Scudo
Hayırlı olsun güzel bir haber :)

O mutluluğu biliyorum ben de Erasmus programıyla bahar döneminde Hollanda,Zwolle'de olacağım. Burda ,orada daha önce olanların görüşlerini,tecrübelerini paylaşması bizim için iyi olur açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: hakan çelik
Helal olsun hakan dikkat et kendine yabancı ellerde :)

• Beğen
Tepkiler: hakan çelik
Evet aslında Bisikletforumda böyle bir başlık olması fena sayılmaz. Erasmusla yurtdışına giden arkadaşlar burada tecrübelerini paylaşabilirler bize yardımcı olabilirler :)

Çok çok teşekkürler. İlk defa almanyaya gideceğim merak ediyorum nasıl biryer.

hayırlı olsun.gerçekten bf li erasmuslular gibisinden bir başlık olabilir aynı ülkeye düşenler birbirini tanıyabilir ama tabii ki kategori sayısı o kadar derine inince yönetimin işide zorlaşcaktır.

:D Hayatım ne derece değişecek, neler olacak merak etmeye başladım açıkçası.. Orada yaşam ne derece iyi nasıl bir medeniyet var daha da meraklandım :) Bisikletliler orada ne alemde vs vs daha çok çok sorular var aklımda :)

Geri