Scudo Sports

Entresan bir sorun Lütfen Yardım!

Fatih Ertörün

Forum Bağımlısı
Tepki
1.022
Merhaba arkadaşlar ben klavyemdeki yapışkan tuşları kullanarak "@" karakteri yapamıyorum, daha önce böyle bir sorun yoktu ama ilginç bir şekilde artık hiç bir türlü çıkmıyor bu karakter.Nedeni sizce nedir? bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler.

Scudo
klavyede dil degisikliginden ya da 101-102 tus degisiminden kaynaklı olabiliyor ama dil degisikligi benim de aklıma gelen ilk durum

evet klavye eng sectim ve su an cikmiyor
ve diger parantez yildiz vs degismis durumda dil cubundan degistirirseniz hallolur

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
denetim masasından "tarih-saat-dil ve bölgesel seçenekler" kısmında ayarlarım zaten Türkçe olarak görünüyor.

@ufuk güneş

Yok tuş da çalışıyor "q" karakteri yapılabiliyor. :)

@Ali Menemen

@ karakterinin bozulması gibi bişey olamaz :D sistem geri yükleyince düzelmesi muhtemel ama :)

eng dile dönmüşşse şunu bı deneyın : @ karakterını yapmak için : shift + 2 sayısı(esc nin altında ki)

@Berkan Çifçi
Siz karakter bozukluğu diye birşey duymadınızmı:D

"alt gr" tuşunuz sağlam mı denediniz mi sayılarla?

Daha önce hiç başıma gelmedi daha doğrusu yapışkan tuşları hiç kullanmadım desem daha doğru olur..:)

-öneri;
xp cd sini takıp, başlat-çalıştır gelip sfc /scannow komutu girip başlayacak olan onarımı görüp kontrol edebiliriz.İhtimal düzelebilir belki !

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
Geri