Scudo Sports

Enteresan Düşüş Hikayem - Kasabın Yağlı Suyu :)

Mustafa Şükrü Yıldırım

Forum Bağımlısı
Tepki
774
Bisiklet
Giant
Evet arkadaşlar tam bisiklete atladım gidiyorum derken, ana yola çıkmam gerekti, yolda ıslaklık vardı, yol bisikleti kullandığım için çok yavaş geçtim, hızım 10km/h yoktu tam dönerken birden bire sanki bisiklet altımdan kaçtı ve şiddetle yere düştüm :), sonradan anladımki köşedeki kasap dükkanını yıkamış, su et yağı ve köpük karışımı olduğu için lastiklerin tutuşu aşırı kesildi ve bir anda yerde buldum kendimi :).

Yani benden size söylemesi şehir içinde gezinirken kasabın yağlı suyuna denk gelmeyin :) bir anda yeri öpebilirsiniz. Çok dikkatli süren biriyim, şehir içindeki mazgallar bile ezberimde ama kazanın nasıl nerden geliceği çıkacağı belli olmuyor :).

Scudo
@KaanG

bak buna katiyen katılıyorum bugun bende ilk düşüşümü yasadım allahtan kask vardı biraz diz kapagımda şişme oldu başkada bişi olmadı

bu arada arkadassım gecmiş olsun

:) Herkese teşekkürler arkadaşlar, dizimde yara oluştu sadece oda gidişime sürüşüme engel olmadı çok şükür, gerçekten komik bir olay bizde baya güldük :) sizide güldürdüysem ne mutlu :))

gece gece güldürdünüz teşekkürler... :) geçmiş olsun son düşüşünüz olur umarım... keyifli pedallar.....

Geçmiş olsun, son düşüşünüz olur umarım :)

Halkımız biraz bilinçlense camını yıkadığı suyu asfalta akıtmasa çok güzel olur.

Bundan 2 sene önce motorsikletli arkadaşım kavşak ıslatıldığı için kayıp motordan düştü ve ağır yaralanmıştı. :(

Sağolun arkadaşlar inşallah :), maalesef bizim halkımız o derece ince düşünecek kafa yapısına sahip değil, yoldaki su kurur gider mantığıyla düşünüyorlar ancak işin gerçeği öyle değil tabikide, yoldaki su normal su olsa eyvallah birde köpüklü ve yağlıda olabiliyor, aynı şekilde o su kaldırımda da olsa yoldan yürüyenler dahi kayıp düşebilirler yada ani fren yapması gereken bir araç kazaya maruz kalabilir, senaryo çok :)

Ben de bir kere bisiklet sürerken çok dalgındım ve şu suların aktığı küçük kanallar olur ya, onlardan birine girmişim çıkayım derken benim kabak olmuş olan teker kaydı ve.. Düşüş o düşüş :D

:) Bende ilk yol bisikleti sürüşümde aynı hatayı yapmıştım 23c lastiklerle su oluğundan çıkamadım düşmekten son anda yırtmıştım.

Geçmiş olsun.

Belediye görevlilerinin park çimen sulamaları da efsanedir bu konuda.Yazın güneşli kuru yolda viraj dönerken bir bakarsın yolda su var.Arkadan araba geliyor nereye kaçayım? derken asfaltta sürünürken bulursun kendini.

@volkert

ah ah sırf işte bu yüzden motorsikletten kayıp düşmüştük :(

Geri