M muratcolakoglu Forum Bağımlısı Kayıt 19 Haziran 2012 Mesaj 3.075 Tepki 700 Şehir İstanbul Bisiklet Colnago 15 Eylül 2012 #1 Tek bir parça üstünde olan entegre vites ve fren kollarını şehir bisikletine uygulamak mümkün mü? Dezavantajı var mı? Dual control lever deniyormuş.
Tek bir parça üstünde olan entegre vites ve fren kollarını şehir bisikletine uygulamak mümkün mü? Dezavantajı var mı? Dual control lever deniyormuş.
M muratcolakoglu Forum Bağımlısı Kayıt 19 Haziran 2012 Mesaj 3.075 Tepki 700 Şehir İstanbul Bisiklet Colnago 15 Eylül 2012 #2 SHIMANO DEORE XT DUAL CONTROL SHIFTER BRAKE ST-M760 olarak buldum. Kullanan varsa yorumlarını rica ederim.
SHIMANO DEORE XT DUAL CONTROL SHIFTER BRAKE ST-M760 olarak buldum. Kullanan varsa yorumlarını rica ederim.
M muratcolakoglu Forum Bağımlısı Kayıt 19 Haziran 2012 Mesaj 3.075 Tepki 700 Şehir İstanbul Bisiklet Colnago 16 Eylül 2012 #3 (link)
M muratcolakoglu Forum Bağımlısı Kayıt 19 Haziran 2012 Mesaj 3.075 Tepki 700 Şehir İstanbul Bisiklet Colnago 27 Eylül 2012 #4 Bahsi geçen kolu Ebay'den satın aldım. Dün elime ulaştı ve taktırdım. Gidonumda yer açıldı. Şehir bisikletlerinde genellikle kullanılmıyan bir parça ama ben şiddetle tavsiye ederim. Vites ve fren kontrollerini çok daha rahat yapar hale geliyorsunuz. Tepkiler: Edip D.
Bahsi geçen kolu Ebay'den satın aldım. Dün elime ulaştı ve taktırdım. Gidonumda yer açıldı. Şehir bisikletlerinde genellikle kullanılmıyan bir parça ama ben şiddetle tavsiye ederim. Vites ve fren kontrollerini çok daha rahat yapar hale geliyorsunuz.