Scudo Sports

engin bilgilerinizle sizlerden yardım bekliorum

skull_mrt

Daimi Üye
Tepki
92
arkadaşlar okulda kapandı karnelerde kötü:) artık bisikletimi almalıyım sizlerle turlamalıyım:rolleyes: bütcem en fazla 550 ytl civarlarında.araştrdım baktım şunlar var bu fiyata bana en iyisini seçmemde yardım edin nolur.çok zor bi iş bisiklet seçimi:( hepinize şimdiden teşekkürler

Kron XC 1000
(link)

Sedona SD-711
(link)

Sedona SD-771
(link)

GEOTECH ASCENT
(link)

Salcano NGF 24
(link)

Salcano ASSOS
(link)

Scudo
Aslında marka önermeyi uygun bulmuyorum. Yazdığın bisikletlerde hemen hemen aynı ayarda. Bence sen tavsiye almak yerine git bir bisikletçiye kendin görerek al. Bu daha sağlıklı olacaktır. Forumda ki bisikletçiler sana en uygun bisikleti orda belirler zaten

ya öyle olacak biliyorum ama genede bi fikrim olsun giderken.gerçekten çok zor bisiklet seçmek:(

@skull_mrt

Gelecek tavsiyelerin büyük bölümünde herkes bindiği bisikleti tavsiye edecektir. Çünkü insan memnun kaldığı ürünü övüyor. Ben Kron kullanıcısı olarak bisikletimden memnunum ama eminim ki diğer bisikletlere binen insanlarda memnundur. :D Onun için tavsiyeler kafanı daha çok karıştırabilir

kafam karışsın ya razıyım en azında karışıkta olsa biraz fikir olur:D (saçmaladım) aslında bn sedona taraftarıyım sizede bi danışayım dedim.insallah turlarda yanınızda olucam artık

sedona almakla pisman olmassın diyeyim o zaman :)

@kcuk_

İşte bundan bahsediyordum :p Örnek için teşekkürler kcuk_

Geri