Scudo Sports

engelli kardeşimiz için özel bisiklet

GoGoSeS

Üye
Tepki
18
merhabalar arkadaşlar engelli bir kardeşimiz benle irtibata geçide 8 yaşındaymış ayaklarında hissetme oranı briaz düşükmüş ona kullanabileceği özel üretim yada çevrede görmüş olanlar varsa yardımınızı bekliyorum ek arkaya teker takmalarını önerdim ama düşmesini minimize etmek için aklına fikirgelen varsa söylemenizi yardımınızı istiyorum saygılar.

gürkan..

• Beğen
Tepkiler: enis57
Scudo
arkadası hiç qörmedım öle bi bisiklett ama arastırırım

garanti için ön ve arkaya olmak üzere iki tekere birden acemi tekeri takılabilir(tabiki ön tekerler yere tam sabit olmicak birer santim yukaarıda olucak dönüşlerde düşmemesi için )
sadece bi fikir denemekte fayda vardır sanırım

Ben NATIONAL GEOGRAPHIC kanalında bir belgeselde görmüştüm böyle bir bisiklet harika dizayn edilmiş ve hatta viteside vardı.Sürücü normal bir şekilde oturuyor ve elleriyle tekere baglı ve üst tarafa uzanan bir pedalı çevirerek hareket ediyor mütiş bir aletti belki internet aracılığıyla bulabilirsiniz.Geçmiş olsun.

elinle pedal çevirdiğin engelli bisikletleri var. yani gidonda pedal var elinle çeviriyosun. onlardan olabilir. baya bi eskiden görmüştüm.

@bmx.46

forumdaki herkez ufak bişi verse alırız ben başlatıyım bu olayı desteğinizi bekliyorum bütcem ksıtlı ve para sıkıntım var bu aralar o yüzden bmximide satıyorum
aramızda para toplayıp alalım bundan benden 20 ytl

desteğinizi bekliyorum:eek:

@bmx.46

kredi kartıla alışveriş yaparak

arkadaşlar durum değerlendirmesinde karar verdiğiniz ltf bana ulaşın
bende bi şekilde destek olmak istiyorum,
duyarlı olan tüm arkaşlara kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum
unutmayalım............................................................
yürümeyi öğrenmek için herkes mutlaka düşer.....

• Beğen
Tepkiler: ayhan37
arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim bununla ilgili bilgileri kendilerine ileteceğim...
sanırım küçük kardeşimizin durumu çok kötüdeğilsadece diğer yaşıtalına göre biraz daha güçsüz..

kardeşlerim bende araştırıyorum fikirleriniz için teşekkürler. bmx sevenler olarak bir gün buluşalım ada turuyapalım uyarsa aklıma geldi bunda yazayım dedim

konu bu kısımla ilgili oldugundan tarafımca taşınmıştır.. iyi forumlar :)

Geri