Scudo Sports

Engellediğiniz Üye Sayısı ve Engelleme Nedenleriniz

Engellediğim konular var ama engellediğim üye yok,tarzından hoşlanmadığım,fikirleri hoşuma gitmeyen,ters düştüğüm biri bile olsa mutlaka ondan öğreneceğm bir şey çıkar bir gün,ön yargılarımı hayatımdan çıkaralı çok oldu.

Scudo
Engellenen kişiye, engelleyenin postları gözüküyor mu?

Görebiliyorum ama belki de engelden sonraki postları göremiyorumdur?

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
Önceki ve bu post engel sonrası 👍🏼

"Zeki Müren de bizi görebilecek mi" diyesim geldi istemsizce.
Bıyıklıyı tüm forumcak engelleyelim de analiz manaliz yapamasın.:DYoksa adam sen şuraya şu mesajı yazdın, şu kadar aktifsin diyerek hepimizi mimliyor. :krktm:
Bıyıklı mı @necmeddin tabi ki

Bıyıklı konuya gelmiş. Avına atlayacak aslan gibi bakınıyor. Engelleyemiyorsanız bile ölü taklidi yapın.
Screenshot_20210709_191013.jpg

Ondan sonra demeyin. Peşime BIYIKLI takılıyo diye

0 konu 0 üye.

Üstte arkadaşlarında söylediği gibi , bozuk saat bile günde 2 defa doğruyu gösterir diyerekten kimseyi engellemedim.

Tarzını , tavrını beğenmediğim kişileri görmezden gelirim.

Bugüne kadar kimseyi engellemedim , yeniliklerden sonra konu başlıklarını da engellemedim. Ufacık dünyada arpayı,buğdayı mı paylaşamıyoruz sanki. Engellemeyi düşündüğüm bir kişi var. @Tolga Özdemir , onun yüzünden çok fırça yiyorum. Olmadık yerde patlatıyor espiriyi, gülme krizine giriyorum. :)
@hamlet2006 , sen benden bahsediyorsun bunun bildirimi bana gelmiyor. Bu yüzden bütün başlıkları takip etmek zorunda kalıyorum. Başka birisi bahsedince görüyorum. Engelledin mi yoksa beni itiraf et. Bu nasıl oluyor. Hızına yetişemiyorum. Tüm başlıklarda lafı vuruyon, sonra pusuya yatıyon.:acpsnr:

Yöneticilik zamanında kimseyi engelleyemiyorduk (siz de öğrenmiş olu n, yöneticiler kimseyi engelleyemez :D:D) o dönemden kalma bir alışkanlık olacak, engel listem boş :ssrtcbya:

Ama forum habitatının çoook geniş olduğunu ve engelleme özelliğinin bazı durumlarda gerçekten çok gerekli, mecburi olduğunu söylemek lazım :harika:
Evet engellemek yerine haksız olsanız dahi forumdan uzaklaştırarak o sorunu çözüyordunuz.

Konu çok, üyelerden aklıma ilk gelenler; Ülkeden kapağı yurt dışına atınca birden fıtratı değişen, çok bilmiş mösyöler. Gereksiz yere tartışmayı uzatanlar, Avukatımla görüşürsüncü tayfa. Kısaca samimiyetten uzak olduğunu düşündüğüm çoğu kullanıcı. Artık uzatmıyorum bile konuyu. Şakkanadak engelliyorum.

Engelledin mi yoksa beni itiraf et.
Bir seni bir de @Cemal Ç. 'yi engellemem. Altın madeni olsanız, bu kadar olmaz.Deştikçe geliyor, hatta deşmeden bile geliyor:eek:
Bir de @Murat B. Üstadımı engellemem. Forum zaten 215 kişi. Biri kendi, biri ben, 213 de engellediği. Şimdi engellersem ayıp olur. Koskoca üstadım tek kendi mi kalsın :ssrtcbya:

Bir seni bir de @Cemal Ç. 'yi engellemem. Altın madeni olsanız, bu kadar olmaz.Deştikçe geliyor, hatta deşmeden bile geliyor:eek:
Bir de @Murat B. Üstadımı engellemem. Forum zaten 215 kişi. Biri kendi, biri ben, 213 de engellediği. Şimdi engellersem ayıp olur. Koskoca üstadım tek kendi mi kalsın :ssrtcbya:
Bak bu kez bildirim geldi. Bu işte bir tuhaflık var. :kötü:

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Bak bu kez bildirim geldi. Bu işte bir tuhaflık var. :kötü:
Bir gün Merzifon'a geliciğim, mösyö mustache. O günü bekle. Usulca sokulup merhaba diyeceğim. Bak bildirim nasıl oluyormuş.
Adil abiden önce ben cevap vereyim. O kast ettiği kişi siz değilsiniz.
Yaw Tolga demiyim demiyim diyorum da haksız mıyım. Bak ne demişim. Deşmeden gelmiyor mu

Engellediğim konu ve başlık yok. Bazen biriyle gerildiğimde olayı soğutmak için geçici bir süre engel koyduğum oluyor. Mesajları görmeyince sinirlenmiyorum iyi geliyor. Soğuyunca da geri alıyorum engeli. Zira aynı kişi başka başlıkta faydalı veya en azından sinir bozucu olmayan şekilde de mesaj atabiliyor.
İlk üye olduğum zamanlar beni takip edenleri engelliyordum ne alaka, niye beni takip ediyor diye, sonra anladım ki forumların olayı bu😅

0 konu 0 kişi. Saygı korunduğu sürece insan insana bir şey katar.

Geri