seko35.50
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 18.008
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
@hamlet2006 ' ten onun için rica etmiştim. Şimdi sizi engelledim görebiliyor musunuz?Engellenen kişiye, engelleyenin postları gözüküyor mu?
Bıyıklıyı tüm forumcak engelleyelim de analiz manaliz yapamasın.Yoksa adam sen şuraya şu mesajı yazdın, şu kadar aktifsin diyerek hepimizi mimliyor.
Bıyıklı mı @necmeddin tabi ki

Evet engellemek yerine haksız olsanız dahi forumdan uzaklaştırarak o sorunu çözüyordunuz.Yöneticilik zamanında kimseyi engelleyemiyorduk (siz de öğrenmiş olu n, yöneticiler kimseyi engelleyemez) o dönemden kalma bir alışkanlık olacak, engel listem boş
Ama forum habitatının çoook geniş olduğunu ve engelleme özelliğinin bazı durumlarda gerçekten çok gerekli, mecburi olduğunu söylemek lazım![]()
Bir seni bir de @Cemal Ç. 'yi engellemem. Altın madeni olsanız, bu kadar olmaz.Deştikçe geliyor, hatta deşmeden bile geliyorEngelledin mi yoksa beni itiraf et.
Hiç bir şeyi bildiğimi söylemem ki "mösyö" değilim zaten.çok bilmiş mösyöler.
Hiç bir şeyi bildiğimi söylemem ki "mösyö" değilim zaten.
Ben hiç kimseyim. 😅
Bak bu kez bildirim geldi. Bu işte bir tuhaflık var.
Bir gün Merzifon'a geliciğim, mösyö mustache. O günü bekle. Usulca sokulup merhaba diyeceğim. Bak bildirim nasıl oluyormuş.Bak bu kez bildirim geldi. Bu işte bir tuhaflık var.![]()
Yaw Tolga demiyim demiyim diyorum da haksız mıyım. Bak ne demişim. Deşmeden gelmiyor muAdil abiden önce ben cevap vereyim. O kast ettiği kişi siz değilsiniz.
Bir seni bir de @Cemal Ç. 'yi engellemem. Altın madeni olsanız, bu kadar olmaz.Deştikçe geliyor, hatta deşmeden bile geliyor![]()