Scudo Sports

Engellediğiniz Üye Sayısı ve Engelleme Nedenleriniz

Samet M.

Forum Bağımlısı
Tepki
4.121
İsim
Samet
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Forumda engelleme özelliği çok eski değil malum. Gayet te güzel bir opsiyon olmuş emeği geçenlerin eline sağlık. Bu süreçte ben de kendimce bazı başlık ve üyeleri engelleme gereği duydum. İsim ve başlık belirtmek hoş olmaz belki ama sizlerde durum nedir isteyen sayı verebilir.
Benim engelleme listem:
Konu:1
Üye: 8

Ciddi psikolojik problemleri olduğunu düşündüğüm bir kaç siyasi fedaiyi engellemiş olabilirim :koptum:
Bir de okumaktan aciz, forumu ağlama duvarına çeviren günlükçü arkadaşlar var.
(Konuyu okuyan, benden dolayı +1 demez umarım :koptum: )

Scudo
Kendimi engelleyemiyorum.
Kendimi engelleyebilsem rahatlayacağım ama ne mümkün.
O değilde çok sağlam fizik düşüncesi çıkar bu dediğinizden.
İnsan bilinçli bir şekilde yapacaklarını engelleyebilse ve bunu üçüncü şahıs olarak gözlemlese nasıl olur?

Kimin ne yazdığını okuyunca, az çok engeli hak edenler/hak edecekler ortaya çıkıyor. O kişileri engellemek zorunda kalıncaya kadar iletişimde kurmaktansa, HİÇ muhattap olmamak en güzeli. Hem böylelikle kafa rahat kalıyor 😂

Hiç kimseyi hiç bir şeyi engellemedim. Hakedenler olsa dahi.

Her türlü fikir, görüş ve söyleme açığım. İnsana neyin nerden ne katacağı belli olmaz.
Kesinlikle katılıyorum. Adam yüz mesaj atar, 99 u kötü niyetli, mantıksız, saçma olur. Ama bir bakmışsın bir mesajı sana feyz katmış olur.

Ben 0 konu ve 213 kullanıcı engellemişim. Çoğunu neden engellediğimi hatırlamıyorum ama en yaygın sebepler şunlar:
Irkçılık/cinsiyetçilik/ayrımcılık yapanlar
Laftan anlamayanlar
Sahte (çakma) parça kullanımını savunanlar

Selamlar, seviyeli ve saygılı tüm fikirleri okurum, diğerleri için ise vakit kaybetmem, geçerim hemen.

Bir konuda beğenmediğim kişi, diğer konuda faydalı paylaşım yapabiliyor.

Hiç kimseyi de engellemedim ta ki aşı konusuna kadar. Konu özelinde kişi engelleme olabilir forumda. Çünkü diğer konularda okumaktan keyif aldığım birkaç arkadaşın aşı konusundaki mesajlarına dayanamadım artık...:D

Son düzenleme:
Konu özelinde kişi engelleme olabilir forumda.
Bence mantıklı
Ama ben bu engelleme olayını arttırıyorum.
Mesela @Cemal Ç.
İyidir hoştur ama adam bildiğin midesiz.:booo::ckskc::tskler:Fransa'da yaşıyor, Fransız'ın kuruhasanını almış, içine Afyon'un sucuğunu koymuş, bir de tost makinesinde bastırmış. Üstüne bir de çokomel sürmüş. :ssrtcbya:o_O:eek:
Şimdi yapılması gereken, öyle bir program olacak ki Cemal, yemek ile ilgili bir şey yazarken direkt tek o mesaj bazında engelleyecek ki sadece o mesajını görmeyeceğiz. Biz de bu işkenceye maruz kalmayacağız.

Yöneticilik zamanında kimseyi engelleyemiyorduk (siz de öğrenmiş olu n, yöneticiler kimseyi engelleyemez :D:D) o dönemden kalma bir alışkanlık olacak, engel listem boş :ssrtcbya:

Ama forum habitatının çoook geniş olduğunu ve engelleme özelliğinin bazı durumlarda gerçekten çok gerekli, mecburi olduğunu söylemek lazım :harika:

Yöneticilik zamanında kimseyi engelleyemiyorduk (siz de öğrenmiş olu n, yöneticiler kimseyi engelleyemez :D:D) o dönemden kalma bir alışkanlık olacak, engel listem boş :ssrtcbya:
Yöneticiler, engelleyemedikleri gibi engellenemiyorlar da. Hatta engellediğim biri sonradan yönetici oldu, mesajlarını görmeye başladım :D

Bir keresinde çok merak ettim. Engellemek nasıl diye. Birine bastım banı.:tskler: Olan bana oldu. o_OMeraklı Melehat gibi ne yazdı diye merak ettim durdum. Takibe alsam bu kadar merak etmezdim. :ssrtcbya:Engellediğimden göremiyorum da ne yazdığını. Oturumu kapatıyorum, onun mesajını görüyorum. Sonra bir daha online oluyorum. Başlarım böyle işe olan bana oluyor dedim. Engellemeyi kaldırdım.:harika:

Bir keresinde çok merak ettim. Engellemek nasıl diye. Birine bastım banı.:tskler: Olan bana oldu. o_OMeraklı Melehat gibi ne yazdı diye merak ettim durdum. Takibe alsam bu kadar merak etmezdim. :ssrtcbya:Engellediğimden göremiyorum da ne yazdığını. Oturumu kapatıyorum, onun mesajını görüyorum. Sonra bir daha online oluyorum. Başlarım böyle işe olan bana oluyor dedim. Engellemeyi kaldırdım.:harika:
Abi iki dakikalığına beni engeller misin gözünü seveyim bakayım engelleyenler engellenenleri ne kadar engelleyebiliyor. 😀

Geri