Scudo Sports

Enflasyon

Scudo
Enseyi karartmayın arkadaşlar. Melih Gökçek'in teyit ettiği Adana'da bulunan 6 milyar dolarlık jelibon rezervimiz var. Kocaeli'de pişmaniye ve Afyon'da lokum rezervlerinin de bulunmasıyla ekonomimiz yeniden dosta güven, düşmana korku verecek. :)

"Maaşlara enflasyon farkı ödenecek" diye övünen var. :ckskc:
Birader, bu övünülecek bişey değil; uyandırayım.
Bir tanıdığımın arkadaşı Türkiye'deki yabancı bir firmada çalışıyor. Firma da maaşlara enflasyon ile orantılı olarak zam yapıyormuş. Bir süreden sonra firma acaba bizi kandırıyorlar diye şüphe duymaya başlamış 😆

Şekere yüzde 67 yukarı yönlü iyileştirme gelecekmiş.
Az daha dayanın, hele bir 2023 gelsin. 2023 de Lozandaki şeker madenlerini çıkaramazsınız ibaresi de boşa çıkacak.
Az daha dayanın, hele bir 2023 gelsin. 2023 de Lozandaki jelibon madenlerini çıkaramazsınız ibaresi de boşa çıkacak.

Enseyi karartmayın arkadaşlar. Melih Gökçek'in teyit ettiği Adana'da bulunan 6 milyar dolarlık jelibon rezervimiz var. Kocaeli'de pişmaniye ve Afyon'da lokum rezervlerinin de bulunmasıyla ekonomimiz yeniden dosta güven, düşmana korku verecek. :)
Petrol olsun, jelibon olsun rezervler dünyada varil olarak belirlenir ve ifade edilir. 6 milyarlık varil demiş olsaydı inanırdım :hihi:

Sen yaşıyor musun kardeş ? :)

Hayır efendim, saldırdınız! Camide içki de içtiniz. Hatta camiyi ateşe verdiniz. Yetmedi, sado-mazo fetiş kostümler giyip türbanlı bacımızın üzerine işediniz. Ülke soyulurken gıkını çıkarmayan endişeli müslümanların duygularını, camiye ayakkabılarınızla girerek incittiniz. Vebaliniz çok ama çok büyük.

Bir an gerçek gibi okudum. Sonradan durumun farkına vardım. Bunları yapmanın haricinde lüks arabalarda vergileri burnumuzdan çekip otel odalarında toplu görüşmeler de yaptık. Vebal büyük kelimesi bile küçük kalıyor

• Beğen
Tepkiler: specific
Müjdeler olsun dostlar İzmir'de de bilmem kaç milyar dolarlık çiğdem rezervi bulunmuş,söylediklerine göre bize 50 sene yetermiş,oh oh bol bol çitleriz artık:p

Az önce TGRT Haber'de izledim. Rize'de çok zengin dildoryum rezervleri keşfedilmiş. Dildoryum damarları yerin 50 km altına kadar iniyormuş. Öyle ki keşfi yapan mühendisler "40 yıldır bu sektördeyiz, böyle damarlısını görmedik" diyerek şaşkınlıklarını ifade etmişler.

Rezerv haberi duyulunca başta TGRT'nin üst yönetimi olmak üzere birçok bakan, milletvekili ve gazeteci Rize'ye hücum etmiş. Yapılan hesaplamalara göre bu rezervler Türkiye'de malum kesimin 1 yıllık dildoryum ihtiyacını karşılıyormuş.

Şu an yıllık tüketiminin tamamını Kıbrıs'tan karşılayan Türkiye'nin, bu keşifle en azından bir süreliğine de olsa yerli ve milli kaynaklara yöneleceğini vurgulayan gazeteci Cem Güdük, "Dildoryum keşfi, Karadeniz'deki doğalgaz keşfinden bile daha önemli. Dildoryum öyle bir cevher ki, tadına bir defa bakan ömür boyu müptelası olur" şeklinde açıklama yapmış.
Allah affetsin dildoryum neymiş diye araştırmaya çalıştım 😬

@Cemal Ç.
Zor Cemalim işin zor.
Fransa enflasyon verisi yüzde 6,5 olarak açıklandı. Geçen sene 150 euroya doldurduğun alışveriş arabasını 975 euroya dolduracaksın.Verdiniz oyunuzu Macron gibi vasıfsız, antidemokrat adama. Çekin, Fransızlara müstehak.

@Cemal Ç.
Zor Cemalim işin zor.
Fransa enflasyon verisi yüzde 6,5 olarak açıklandı. Geçen sene 150 euroya doldurduğun alışveriş arabasını 975 euroya dolduracaksın.Verdiniz oyunuzu Macron gibi vasıfsız, antidemokrat adama. Çekin, Fransızlara müstehak.
Ben sadece nefes alıyorum efendim. Zaten oy kullanma hakkım yok.

Geri