55 -60 km lik bir antrenman esnasında,
susadıkça mı,
yoksa belli bir tıkanma ve ben bittim durumundan sonra mı powe.rade içilmeli?
çanakkaleye yaptığım ilk uzun turum sırasında benzin istasyonunda tanıştığım bu içecek ile baya samimi olduk ve bu beni korkutuyor. ne zaman bisiklet tepesinden inip su almak adına bi market, benzici..vs yere girsem istem dışı olarak power.rade alıp çıkıyorum.
ancak faydasını da görmüyorum diyemem

)
ama ben farklı bir şekilde bu içeceği tüketiyorum.
tam da tıkandım ölüyorum dediğim anda bir şişe küçük boy power.rade açıp (bunların sadece kapağı oluyor, emzik kısmı yok) onu o anda bitiriyorum. Ardından gözle görülür bir etki yapıyor ve nefes alıp vermem düzene girerek yüksek tempoda yoluma devam edebiliyorum. acaba bunun bir zararı var mıdır?
daha yeniyim, ömrü hayatım boyunca belki de topu topu 15 şişe içmişişliğim vardır fakat ilerisi için baya bi müdavim olacağım kesin gibi duruyor?
kurtarın beni bu illetten

alkol bağımlısıymışım gibi bir mesaj oldu

)
ekleme 1;
5 çeşit dediğimiz türden ağır bir akşam yemeğinin akabinde 35 - 50 km lik bir antrenmana çıkmak doğru mudur?
ekleme 2:
ben amatör kümeden biri olarak haftaiçi akşam yemeklerinden sonra "kadıköy-sahil şeridi- tersaneler yaparak kendimi deniyorum; bazen göze alamayıp sadece kadköy kartal yaptığım da çok oluyor. ama bunu yaparken özellikle tersanelerin (tuzla girişi) ordan geri dönüşe geçtiğimde, kartala doğru tıkanıp, dediğim gibi tek hamlede bir po.werrade 'i içip kendime geliyor, yola öyle devam ediyorum. doğrusu ne olmalı?
ekleme 3:
bu antrenmanları kilo vermek için değil, aksine kilo almak için yapıyorum !?!? izlemem gereken asıl yol nedir, bi diyiverin hele ?
çok teşekkürler..