Scudo Sports

En zayıf halka

@katran bence de. 8 yıllık üyeyim. Açtığım 3. Konu. Hesapladım kırk yılda bir konu açıyorum. Aslında eski nickim lancearmstrong'tu. Kaderin cilvesi. 10 yıl önce şifremi unuttum. O hesaba bir daha giremedim. Bize ne bundan diyebilirsiniz. Konu sahibi ile ilgili off the record bilgi.

• Beğen
Tepkiler: Harun ÇEVİK
Scudo
@hogutmen Az olsun öz olsun abi. Bu arada ingilizce yazıyorsun. Ben Türkçeyi bile tam anlamıyla çözememiş cahilliğin tepe noktasında biriyim. Kopyala yapıştır yapıyorum.
off the record = kayıt dışı :)

@nuruasakir Facebook ve twetter i bırakalı baya oldu. Bazı arkadaşlarım hala 4gb internetle vatanı kurtarıyordu ordan.
Bir saat önce bilgisayarın başına oturdum. Hala kalkmaya çalışıyorum. İnşallah kalkacam

@katran twitter kullanmyorum face de öyle acık duruyo genelde forum takıp edıyorum

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
@nuruasakir

Facebookta çoğu arkadaşımı engelledim. Saçmasapan paylaşımlar. Adamın asabı bozuluyor. Hem facede@nuruasakir e nereden denk gelecek? @katran zaten karaborsa ele geçmiyor. Twitterdan pdum patlıyor. Elin değse retweetliyorsun. Bu kadar riskli ortamda sormuyor emin misin son kararın mı diye. Ondan sonra işin yoksa her twitterdan çıkarken tweetlerini kontrol et. İstemeden farkında olmadan paylaştığın birşey var mı diye. Neyse sapıttım gene. :)

@nuruasakir @hogutmen facebooktan beni ekleseydi aklıma kötü kötü şeyler gelir tırsardım. twitter da sıkıntı yok Robota bağlamışlar zaten. ''takibe takip'' :)
Güzel insanlar var burda. Yeterki küstürmeyelim

KTM Life Action
Zayıf halkası selesi...Beş para etmez bi selesi var alır almaz değiştirin, onun dışında bisiklet 5 yıldız...

Evet arkadaşlar. Kronik arka jant teli kırılması kopması konusundan muzdariptim ve bu başlıkta bisikletimin jant telini en zayıf halka olarak paylaştım.
Ancak yanılmışım. Hakkını yemişim Salcano'nun. Burada helallik istemem kafi mi? Özetle bir jantın akordlu görünmesi yetmezmiş bunu öğrendim.

Teller gereğinden gergin ise en ufak zorlamada jant teli kopabiliyormuş. Bu sorunu yaşayanlar mutlaka vardır.
Teller ne aşırı gergin, ne aşırı gevşek olacakmış. 2-3 günde bir telim kırılıyordu. Yeni ustam ile yaklaşık 20 gündür sıfır kırık.
Bisikletim ve ben birlikte artık çok daha mutluyuz.

• Beğen
Tepkiler: bisiklethobimiz
benim bisikletim toplama 2.el aldım kadro kron dikkat et o kadrolar sağla mdeğil diyorlar şuanlık ondan korkuyorum başkada bisikeltim üzmedi saolsun (ekipman oalrak assize 888 km sayaç var son zamanalrda akfası esdiği zaman kendini resetliyor )

• Beğen
v frenin kötülüğünden de bahsetmiştim bu konuda. Hatta 6 ay bir tarafın fren pabucu neredeyse janta temas halindeydi. Öyle gezdim.
Artık canıma tak etti. Dayanamadım v frenini söktüm. Yayın ucu orta deliğe takılıymış. Üç delik var. Alttakine taktım olmadı.
Üsttekine taktım sertleşti. Sıfır aldığım için böyle bir çözüm olabileceğini düşünmemiştim. Fabrikasyon arızalı sanıyordum.

Salcano'dan hakkını tekrar helal etmesini istiyorum.

Tern D8 katlanır kullanıyorum. Pipo denen fren aparatı ve katladıktan sonra işe yarayan tutucu mıknatıslar paslandı. Görüntüleri çok kötü. Eski bisiklet havası verdi.

• Beğen
Claud butler Oxford 700 tek kat alüminyum jantlar ve mahalle bisikletçilerinde satılan pedalları zayıf halkası

• Beğen
@hogutmen salcanonun hakkını baya baya yemişsin sen abi. bir paket pişmaniye alıp fabrika sahibini ziyarete mi gitsek :)

• Beğen
Mosso 3.29 29mtb kullanıyorum. Zayıf yönü orta göbek diye düşünüyorum. Normal kullanımda ortaya çıkmıyor fakat güç antremanı yaptıktan sonra göbekten çıt çıt sesi geliyor... Daha önce de olmuştu göbeğin bakımını yapıp sıkınca düzelmişti. Orta göbek bastığım torka dayanmıyor diye düşünüyorum...

• Beğen
@katran

Yav adamlar 500 TL'ye city fun 70, 2200 TL'ye sram apex satıyorlar. Gelmişim burada adamlara laf söylüyorum. Gariban dostu adamlar.
Bu gidişle bir tane de xrs 030 aldıracaklar bana. Ancak öyle kendimi rahat hissederim. Yoksa xrs 030 için kendime bahane mi arıyorum şu anda? Olabilir. :)

@uguryilmaz144

Hocam profil fotonuzdan belli oluyor. :) Size dayanacak bir ürün var mı bilmiyorum. Bu arada arabanızın gaz pedalı ne durumda?

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
@katran

Aldığım vakit en zayıf halka olarak ne derim biliyormusun? 53-39 aynakolu ile pedala basamadığım için bu bisiklet gitmiyor. :) :) :) Muhahaha

En azından 10 kg vereyim. Bacak kaslarımı bir kuvvetlendireyim. Yoksa bu işin sonu 13.000 TL'lik XRS001 D.-ACE HD kadar varacak.

@hogutmen

Eyvallah doğru tahmin :) BMW 320i'den sonra Citroen C3'e geçince, sürüş alışkanlıklarımı hemen değiştiremedim tabi, bu durum bana baskı-balata, motor kulağı ve 1 takım lastik masrafı olarak geri döndü :) Malum ekonomik otomobiller pek zorlamaya gelmiyor :) Canım sıkılınca arada sırada zorlasam da genelde nazik kullanmaya çalışıyorum...

Bianchi Speed 4000
Artık üretimiyor ama muadili var. Zoom maşası hafiften paslanmaya başladı 1.5 yılda ve keşke düz maşa olsaydı dedirtiyor.
Zoom maşadan uzak durun :)

Geri