Scudo Sports

En yüksek kadansınız neydi?

Şu ana kadar forumun köftesi benim o zaman

Scudo
@FirochromisBen normalde 70 devir civarı kullanıyorum. 120 devir oldukça hızlı geliyor. Sürekli dağ bisikleti üzerindeyim.

ERDOGANKESGIN
bu arada cok guzel acıklamıssınız tebrık edıyorum tam benlık bı acıklama :)

Dün yeni bir rekora ulaştım :) Trainer üzerinde anlık olarak 190 kadansa çıktım , spd leri iyice sıktığım için bu sefer ayağım pedaldan fırlamadı ;)...

benim rekorum da 190-195 devir/dk ,kadans ölcen bir göstergem olmadigindan kendim hesapliyorum.Normal kullanimda da sürekli yüksek devirde kullandigimdan kolayca cikabiliyorum 180-185 civarlarina ama benim de baska bir problemim var bu aralar deviri düsürünce kendimi cok kuvvetsiz hissediyorum özellikle ilk kalkislarim ve yokus yukari devir düsünce komple yavasliyorum(yok bisikleti kullaniyorum ilk vitesim 39-23 disli,dik yokuslarda cok agir geliyor dolayisiyla devir düsüyor)

Hakan Yazman, Bu yazıyı yazdıktan birkaçgün sonra aynı şartlarda 196 görmüştüm bakalım bu yaz 200+ görmek nasip olacak sanırım :)

opelcalibra,
Elbette ana yazıda belirttiğim gibi aynı zamanda düşük devir de bize gerekli, devamlı yüksek devir antrenman yaparsak güçte bir düşüş yaşayabiliriz, ikisi bir araya geldiğinde ise çok daha mükemmel sonuçlar ortaya çıkıyor... Bir güç programı olarak (yeterli alt yapımız varsa) düşük kadans çalışmaları çok faydalı olmakta...

Bu arada konuyu biraz hortlatacağım kusura bakmayın ama dayanamadım :)

Bugün roller üzerinde Ogün abinin yol bisikleti ile 202 kadansı anlık olarak gördüm :) Normalde 1 saat civarı 100 kadans ortalamayı tutturabiliyorum rollerda, 10 dk süreliğine ise 120 civarı yapabiliyorum rahatça.. Bakalım bu kışı geçen kıştan daha verimli geçirip yeni sezonda biraz daha üst sıralara yükselebilecek miyim :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Göker Derya
kadans ne demek yüksek kadans düşük kadans nasıl yapılıyor bi açıklayabilirmisiniz yada bununla ilgili bir link lütfen bu aralar çok konuşuluyor ne dir bu kadans herkese sağlıklı bir yeni yıl dilerim birde karbon bir bisiklet

• Beğen
Tepkiler: hız
Ben de son mesajımdan sonra yazdım mı hatırlamıyorum buraya, 207 civarı kadans görmüştüm...

Dün itibari ile 219 olarak güncelliyorum kendi rekorumu :) Hemde rollerda yaptım :)

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
Süper Berkay ... Düşük kadans güç antrenmanlarını da ihmal etmiyelim arada tabii

Teşekkür ederim Hakan abi.. Bu aralar eve gidip gelirken düşük kadans sürüyorum, değişiklik olsun diye.. Ama şimdilik temel oluşturmaya çalışıyorum o yüzden çok fazla da zorlamak istemiyorum..

Şu andan itibaren zorlamaya başlayabilirsin ve gücünü yavaş yavaş yükseltebilirsin Berkay (tabii yarışacak diğerleri de) , şimdi başlamassan yarışlara az kala gücü yükseltmek için yeterli vakit kalmaz, haftada bir sprint-interval ve yokuş antrenmanı öneririm en az, haftada 2 porsiyon yüksek şiddet antrenman da iyi olacaktır sezon hazırlığı için...

Çok sağol Hakan abi.. O zaman yarından itibaren başlayayım güç antremanlarına.

Delphi 6.0 saatim 250 yi gösteriyor nsaıl oldu bilmiyorum :D

ben uyguluyorum fakat haftada üç gün yapıyorum bir sakıncası var mıdır acaba özellikle bu aylarda?

Sizi mental açıdan çok yormuyorsa, şiddeti çok aşırı değilse bir sakıncası olmayacaktır kanımca, aksine sezona hazırlamak için çok iyi olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
Geri