Scudo Sports

En Yakışıklısından Sedona 761 :)

@mehmetsunu

:D maşallah de hacım :)
çok güzel bisiklet güle güle binin...

• Beğen
Tepkiler: sener35
Scudo
@chnkrmz hocam ben memnunum. gayet de iyi.hele 1x11 e geçeceksen o daha iyidir bence:) ağırlık ve karmaşadan da kurtulmuş oluyorsun böylece;)

Ekran Alıntısı.JPG Yakışıklı bir Mtb, iyi günlerde kullanın...

• Beğen
yeni bir kadro yeni bir maşa yeni bir grup set ve yeni bir teker grubu var aklımda . toplamaya başladığımda bitmesi 5 ayı anca bulur :D

• Beğen
@chnkrmz
Hocam bence acele edin.tam sezonu şu an:) bu mevsimleri iyi değerlendirmek gerek;)

@sener35

acelem yok zaten altımda bi canavar var. ben daha dehşet-ul vahşet bi canavar düşünüyom :D

@chnkrmz o zaman sorun yok. yeni canavarın fotolarını bekliyoruz o zaman şimdiden:)

@sener35

Kesinlikle bisikleti yakışıklı gösteren jantlar olmuş, kendi de güzel ama jantlar çok fena bir hava katmış. Kıskanmadım desem yalan söylemiş olurum. :islik:

• Beğen
Çok yakışıklı, jantlara ve maşanın uyumuna bittim doğrusu maşallah güle güle pedallayın :)

• Beğen
sağolun hocam. şimdi başlığı yakışıklı diye açtık. yorumlar utandırmadı:)

sedona 761 öyle güzel bir bisiklet ki.. 761 varken.. insanın 781 alası bile gelmiyor..:)

• Beğen
aynen aynen aynen... 100 kere katılıyorum;) siyah beyaz ve bordo uyumuna hasta kaldığım için 781 den daha güzel gelmişti gözüme

sener hocam benim hayalim de sanırım 2010 modeldi.. hani şu beyaz kadro üzerine büyük mavi rakamlarla 761 yazan model varya.. işte ondan almak.. çevrenizde bulunan ve satmayı düşünen arkadaşınız olursa benle bağlantıya geçebilirsiniz.. selamlar..

evet @levent koç hocam o modeli de hatırlıyorum. o senelerde çıkan modeller birbirinden güzel çıkıyordu. son yılların modellerini pek beğenmesem de sedona güzel bisikletler yapıyor. denk gelirse hocam aklıma kesin gelirsiniz:)

• Beğen
Tepkiler: levent koç
mükemmel olmuş nazar değmesin maşallah ..
arka ruble dişli oranları nedir ? 34-11 t gibi

• Beğen
@Melih Çolak

Tşk ederim hocam sağolun:))
Arka ruble XT 11-36.
Ön 38t olunca ruble 11-34 gibi mi duruyor?:D

Geri