Scudo Sports

En uzun ne kadar yüzdünüz?

Scudo
4 km serbest IZMIR KARABURUN halk plajindan ASLAN BURNUNA KADAR:)

@Saruz26

sen SAS filan misin?

bi de haftaici dipten gitmek daha mi zor??

saka bi yana, iyi performans...

Ortaokul dönemlerinde su topu antrenmanlarında hocamız bizi onlarca kilometre yüzdürürdü.
Bu antrenmanların bazıları kot pantalonla:eek: olurdu bu arada :)

3 dk yüzebildim...Şanlıurfa da deniz oldu da bizmi öğrenmedik :)

Merhaba

Antalya lı olduğum için hem deniz açısında hem de ırmaklar açısından yüzme konusunda avantajlıyım.

Benim unutamadığım en uzun mesafe yüzme maceram Antalya Manavgat ve Serik ilçesinde arasında bulunan Köprüçayı Nehrinde geçti(köprülü kanyon)...

1998 yılında arkadaş grubu ile gittiğimiz köprüçayı nın en geniş olduğu bir mekanda yüzüyorduk.Alanın geniş olması kendi aramızda yarışlara sebep oluyordu.
Karşı kıyıya geçerek oradan başladık.Hem akıntının gücü hem de mesafe gözümü korkutmuştu.Hem kollarım yorulmuştu,dayanacak halim kalmamıştı.Sanki suyu içiversem bitecek ben de yürüyerek geçebilecektim.(can havliyle öyle düşünmüştüm) Biraz daha çabaladıktan sonra kendimi bırakmaya karar verdim.Ve ayaklarımı suyun dibine doğru saldım.Derin diye düşünmüştüm ama su dizime geliyordu.Ve sonra yürüyerek karaya çıktım.

12 yaşında bu duyguları yaşatan uzun mesafem buydu benim...

Aşağıda da Köprüçayı nda yüzen çocukların fotoğrafı...

http://img120.imageshack.us/img120/3035/000025dy9.jpg

Mustafa

Karşı adaya kadar yüzdük 1 km ye yakın ..Ama dönmesi baya kasıyor..

Yüzme bilmiom ama boyumun yettiği yere kadar yürüyom eheheh :D mesela kefkende 150 mtre yürüyodum :D

En uzun antrenmanımdı.6700m.Üstelik 25metrelik yarı olimpik bir havuzda.Can sıkıntısından patlayacaktım :)

bi kere kum kaymıştı korkudan 25 metre köpek yüzüşü yüzdüm :D yüzmeyi bi nevi örendim :D

Yüzücülük zamanında tek seferde 1500m yüzdüm yarışta. Kendi yaşıtlarım arasında birinci oldum, tektim çünkü :D

Yüzerken de günlük antremanlar 7000m idi yanlış hatırlamıyorsam, pek dinlenmezdik.

Kısa mesafe mi yüzüyordunuz?
Yarışta 1500m.yüzmüştüm demişsiniz tek seferde.Sonrada antrenmanda 7000m.yüzüyorum demişsiniz.Antrenmanda hiç durmadan 1500m.yi geçmediniz mi yani?

@burgazz

Yukarıdaki değerleri anlamadım. 1000 nedir? Metre mi? 10*300 nedir?...:bilmiom:

Ben 25 dakikada 2000 metre yüzüyorum (aralıksız değil, hala nefes konusunu tam olarak çözemedim, bu konuda çalışmalarım devam ediyor).

Benim merak ettiğim, triathlona hazırlanan biri için bu rakam iyi midir, kötü mü, normal mi?...

@Zuhâl

25 dakikada 2000 metre bayanlar için hiç de fena değil hatta süper,birde arada durduğunuzu düşününce gayet iyi. 1000-metre;aynı şekilde 300 de.10 ise tekrar sayısı.

yanlış hatırlamıyorsam 8000m idi maratonda yüzmüştüm.

Geri