Scudo Sports

En uzun ne kadar yüzdünüz?

@mcaliskan23

duzenlı antreman programlarıyla sık sık antreman tabıkı :)(sende kımsın dıe sorcaksan eskısehır anadolu unw. yuzme takım sporcuzuyum 8 senelık bı profesyonel yuzme hayatım war:D)

@aydin

keske ımkan olsada beraber yuzme sansımız olsa boyle bı yuzme partnerı bulamıorumda:D

ben yuzdugum mesafeyı yazmayacagım cunku en uzununu bılmıorum:D ama sadece yuzucuyum onu yazıım:Dzırwe donemlerınde agırlık olsun dıe sugeterle belımıze dokme demır kemerlerle yun eldıwenlrle yada ters bardaklarla yuzdugumu hatırlıyorum:D daa neler nelerrr:D yuzmeyı cok sewıorum yawwf:D

Scudo
Bir günde toplam 8400 m.
Hiç dinlenmeden 4000 m.

Lisedeydim tabi, 13-14 yıl önce...

çooook uzun yuzdum dalış yapacağımız zaman(tupsuz) saatlerce suda bi otarada bi bu tarafa gidip gelırım... kızkalesıne de çok yuzerek durmadan gelıp gıderım...

Valla tek bir antremanda 8300 üstüne akşam antremanında 4900 civarı bir şey gördüm,sonra bu ne lan dedim,profesyonelce bıraktım,yelkene geçtim:)
Yüzmeyi çok seviyorum,yıllarımı verdim,ama artık sadece zevk için yüzüyorum gayet de memnunum hayatımdan

arkadaslar yuzme derecenizın yanına hatırlıyorsanız suresını de yazın kı kaynak tarzı bısey yapalım ayrıca antrenman metodlarınızıda merak edıyorum acıklayanlara mutesekkır kalırım.

Vay be acayip siki yuzuculer varmıs burada... Ben haftada iki kez 2500mt civarı yuzuyorum. 1 saat 15 dakika kadar suruyor her antreman. Genelde 500 serbest ısınma ve kalanı da uzun mesafe (200*5x2 filan gibi) veya interval seklinde (50*10x4) gibi oluyor...
Vallahi tek seferde 4000-5000 metre yapanlara ozendim, ama benim teknik yetmiyor simdilik, bundan sonra da zor heralde..

• Beğen
Tepkiler: Agamemnon
2005 yılında ingilterede katılacağım triathlon öncesinde haftada 4 kere 6000 yuzuyordum.

şimdi plajda kumdan kale yapıyorum.

• Beğen
Tepkiler: enzo
100 * 4 kelebek

75 * 2 sırüstü

150 * 2 kurbağalama

350 * 2 serbest

yüzüyordum portekizde 8 yaşıma kadar kaldım çok iyi bir eğitim aldıktan sonra 11 yaşıma kadar ist. kaldım eğitime devam ettim şimdi 4000 metreyi 2 mola ile tamamlayabiliyorum molalar 15 dk olmak üzere toplamda 30 dk yapıyor 4,5 saate 4000 metre bitiyordu şimdi tokattayım ve yüzme hayatım bitti ...

700 m yüzmüştük arkadaşlarla sonradan botla ölçtük inanamadık

Durmadan önce 4000 kelebek yüzdüm. 5 dakika dinlendim. 4000 de serbest yüzdüm. Ama bunu 20 yıl önce yaptım :))

@atkendiniyere

Kelebek en zor yüzme stilidir ve profesyonel yüzücüler bile ancak en fazla 200 metrelik yarışlar yapabiliyorlar.8000 serbest deseydiniz olabilir derdim ama 4000 kelebek ustune 4000 serbest bana imkansız gibi geldi. Lutfen yanlıs anlamayın ,sadece boyle bişeyi nasıl yapabildiğinizi anlamaya çalışıyorum...

@Oksal Özdöl

Oksal koluna bacağına ciğerine kuvvet... Umarım hala yarışlara katılıyorsundur...

@yunusgibiyim

Hocam zaten isimden belli yunus gibi adamsın sen yüzmessen kim yüzer dimi...

@tolga_bali

Tolga abi akşam akşam güldürdün beni ya...

Milli yüzücüydüm. Enka'da yüzüyordum. Hocamız Zafer abiydi. Yüzemezsek kafamıza paletle vururdu. :))

300 civarı metre yüzdüğümü hatırlıyorum :D gülmeyin sakın hayatımın en uzun yüzüşüydü. Denizde çok fena bir akıntı vardı ve abartmıyorum 300 metre civarı olmasına rahmen o kadar uzun gelmiştiki bana hiç bitmeyecek sanmıştım.

Antalya da konyaaltı plajından kaleiçine gidipgelmiştim yaklaşık 6-6.5 km.

Hazır ısınmışken bi lara plaj turu da yapsaydın :D helal olsun valla

kışın 3 km yüzdürüyorlardı haftada 3 gün geçen sene bizi

sıfır kondisyon ve sıfır antreman olmak üzere olimpik havuzun verdiği gazla :) 750 m serbest

yer izmir körfez girişinde bulunan birçok kişinin bilmediği UZUNADA.yaklaşık beş hafta boyunca 120km serbest civarında mesafeye ulaşmıştım 40 km civarında kurbağalama ve 2-3 km kadarda dipten gitmiştim(sadece hafta içileri) katıldığım bir eğitimde. en uzun ise 2 saat 40dakikada 7 km açıkdenizde bir metre dalgalar eşliğinde yüzmüştüm. hergünde 1 saatte 3250metre gidiyorduk

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
Geri