Scudo Sports

En uzun gecede koş ya da sür !

waafy

Daimi Üye
Tepki
307
İsim
Mustafa
Bisiklet
Giant
Etkinlikle ilgili aradım ama forumda göremedim . İlgilenen olursa

(link)

Ben koştuğum için ve de mtb olmadığından bisiklet kısmı burada ilgimi çekmiyor ama gece yarısı soğukta çamurda orman içinde deneyim yaşamak isteyenler için iyi olabilir . 2 senedir koşu kısmına katılıyorum oldukça keyif aldığımı söyleyebilirim .

Scudo
Aman hocam gece vakti ormanda surus olur mu, blair cadisi falan cikmasin karsimiza :)
Bu arada en uzun gecede cikip yol bisikletiyle gezmek sanirim fena fikir olmayacak. Yagmur camur da olmazsa aman bitmesin geceler...

@Kuzey Ege
İlk sene toprak hafif ıslanmış tam çamur hale gelmemiş durumdaydı . gece yarısına doğru soğukla beraber donmaya ve adım attıkça çıtır çıtır ses gelmeye başladı. Zaten in cin top oynuyor ,kafa fenerin olmasa ancak yürürsün fakat fenerli koşarken de ağzından çıkan buhar gözlerinin önündeki ışıkta dağılırken tek lazım olan alışık olmadığımız bir ses duymak yusuf yusuf için yeterli olabilirdi . Tırsılcak kadar yoğun bir orman değil ama hazırlıksız gelen bisikletlileri koşarak geçmek pek keyifliydi ki bizden önce başlamışlardı bi de . tabi çamuru ve yokuşları hesaba katmamış olanlardı .

• Beğen
Tepkiler: İhsnn_zyvl
nerede bu oluyor bu etkinlik hiç fena deilmiş aslında katılmak lazım

Bizim burada yapiliyormus ....
Ama katilmam tirsarim ileride insallah.

gece ormanda sıkıntı hocam ya :)

kalabalık olmayacakmı bu iş niye sıkıntı olsun hep beraber koşarız kötü kalpli kurt çıkacak değil ya karşımıza. Çıkarmı acaba...

en uzun gece de en uzun uymanızı yapın. geceler torbaya mı girdi.

• Beğen
Tepkiler: Utku D
bu gece ne oldu da uyuyamadık. hard tekno dinlemekten kafam bi acabip oldu. hala uykum gelmedi. bu gece uyku yok anlaşılan

ben 7.30 da kalkıp çocukları okula göndereceğim. müzik öyle tatlı geldi ki bırakamıyorum. saat 4 olmuş. yatsam mı ki ?

mantıklı en azından aklıma kalmaz "uyuyabilir miydim" diye.

bende 4 te yatım zorla uyudum az kalsın gece bisiklete çıkacaktım

sitede bir bilgi göremedim ama sporcu lisansı gerekmiyor değil mi ?

@umutcanv koşu için gerekmiyor ,bisiklet için gerekiyor olsa yazarlardı sanırım. Ama zorunlu malzemeler var fakat kontrol çok sıkı değil . Lakin bu zorunlu malzemeler sizin için gerekli olan şeyler .
Parkur kolay sayılmaz ilk defa deneyeceklere önerim en kısa mesafeyi seçmeleri . Bir hafta öncesine kadar yağış olursa çamurlu yerler olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: umutcanv
@waafy Teşekkürler, sitede yer alan mail adresine de yazdım şöyle bir dönüş yaptılar ;

Merhaba,
Bu yarış için lisans zorunlu değil.
Katılım herkese açıktır.
Tek şart dağ bisikleti olması.
19 Aralık'ta görüşmek üzere!

18 yaş altı veli ile katılabilir diyo izin belgesi felan olsa olmazmı babamı nasıl yarış koşturcam ben gece gece

Geri