Herkese iyi günler ... Dün bisiklet seçimi için sizden tavsiye almıştım ve aklımdaki bisiklet çoğunlukla şekillendi . bugün ise eski bisan spx 3050 market bisikletimi .en ucuz maliyetle canlandırmaya çalışıyorum ... Bundaki amacım performans beklemek veya yoğun kullanıma adapte etmek değil , sadece heves . alacağım bisikletin yanında yedek bisiklet , bakkal bisikleti ya da adına her ne derseniz ....
Çocukluk hevesiyle bisikletin tabiri caizse anasını ağlatmıştım ...
( bisikletciye trol amaclı uğrayıp " abi buna akor kaça yaparsın dediğimde " ilk tepkisi " geçmiş olsun kardeşim araba mı çarptı olmuştu )
İlk olarak üstündeki herşeyi sökmeyle başladım ...
Daha sonrasında tanıdık bir kaportacıya kadroyu vererek eski renklerinde tertemiz boyamasını rica ettim ...
En ucuz maliyet demişken arkadaşlardan yardım almamak olmaz ... Sağlık bakanlığının dağıttı bisiklete sahip olan bir arkaşım jantlarını bana verdi saolsun ...
Simdi toptancılardan fiyat alıp alacagım malzemelerin fiyatını hesapladım ...
Ön arka fren seti
Ön arka vites seti
Zincir
Bunlar bana 50 tl ye patlayacakmış ...
Şimdi kaportacıdan bisikletin gelmesini bekliyorum ... Gelince foto atacağım ...
Not: malzemeler en ucuz malzemelerdir . en başta da dediğim gibi bir performans beklemediğim için buşekilde topluyorum ... Yorum ve görüşleriniz benim için önemli ...
Çocukluk hevesiyle bisikletin tabiri caizse anasını ağlatmıştım ...

( bisikletciye trol amaclı uğrayıp " abi buna akor kaça yaparsın dediğimde " ilk tepkisi " geçmiş olsun kardeşim araba mı çarptı olmuştu )
İlk olarak üstündeki herşeyi sökmeyle başladım ...

Daha sonrasında tanıdık bir kaportacıya kadroyu vererek eski renklerinde tertemiz boyamasını rica ettim ...
En ucuz maliyet demişken arkadaşlardan yardım almamak olmaz ... Sağlık bakanlığının dağıttı bisiklete sahip olan bir arkaşım jantlarını bana verdi saolsun ...

Simdi toptancılardan fiyat alıp alacagım malzemelerin fiyatını hesapladım ...
Ön arka fren seti
Ön arka vites seti
Zincir
Bunlar bana 50 tl ye patlayacakmış ...
Şimdi kaportacıdan bisikletin gelmesini bekliyorum ... Gelince foto atacağım ...
Not: malzemeler en ucuz malzemelerdir . en başta da dediğim gibi bir performans beklemediğim için buşekilde topluyorum ... Yorum ve görüşleriniz benim için önemli ...