Scudo Sports

En temiz gt zaskar 1999

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Tepki
2
İsim
kemal lazaroğlu
Başlangıç
1949—50
Bisiklet
Castello
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Üstünde çizik olmayan zaskar
Özellikleri
Full xtr m900 set
Gt zaskar 1999 medium kadro
Carbon sele
Titanium sele borusu
Ritchey ozel seri titanyum bogaz ve gidon
Wellgo ozel seri pedal
Türkiye de olmayan çift katlı jant çemberi ismi aklıma gelmedi
Marzocchi bomber süspansiyon

Bu bisikleti ozel yapan türkiyenin en iyi bisiklet ustası ödülüne layık görülen bi usta tarafından kullanılmıs ve toplanmış olması bisiklet 99 model olmasına karşın hic bir kompanentinde cizik dahi yok lastikleri 2009 den beri değiştirilmemis ve lastiklerdeki uzun ince lastikler hala duruyor lastiklerde catlak yok ve dişlerinde erime yok lastik yüzde 90 zincir ilk gunku gibi süspansiyon hala ilk günkü kondisyonda bisiklet 11 kilo
Bisikletin üzerindeki görüntü mükemmel her kompanentinde krom var kadroda olduğu gibi ben dünyada fotoğrafı olan bütün zaskarlara baktım hic biri bunun kadar güzel gözükmüyor sürüşü cok dinamik gittikce gidiyor ve insanı yormuyor hız bisikletleri gibi hissediyorum sürerken
Aklımdaki soru neden yeni kompanentler bunlar kadar kaliteli ve saglam degil yeni xtr full yarış amaçlı varmı turkiyede daha iyisi fotoğraf atabilirim ama sahibi gizli kalmak istiyor
Türkiye nin en iyi ustası konusuna açıklık getireyim türkiyede ki en iyi shimano servisi seçildi onun sayesinde, yabancı ülkelerde yarış bisikletlerine bakım için yurt dışına çıktı

Scudo
Kimmiş bu Turkiyenin en iyi ustasi ödülüne layik gorulen usta acaba? Birde boyle bir tören nerde yapilmiş?

• Beğen
Tepkiler: kallone
ovvv çok gizemli başlık

@mariokaldato
Türkiyenin en iyi shimano servisi seçildi onun sayesinde tören falan yok shimano internet sitesinde var

@BerkEvren
Belki pedallara takas yapabilir pazar günü fotoğraf atarım belki videosunu bile çekerim

Gizli kalırsa kimse inanmaz gösterin malınızı kanıt olsun elinizde

Beyler atıcam bekliyorum bende

Basit bir troll denemesi makalenin aynısını yabancı bir yerde görmüştüm gt zaskar aynı model tanıdığım bir ustada var ama onda türkiyenin en iyisi değil kendi çapında iyi bir usta üst seviye bisikletlere bakıyor

@DiyarBronzface
Tamamda trolleme de bir sanattir. Yazar dinamigi yakalayacak ve devami olan seyler yapar ve surer gider. Bu cocuk bisey yazıyor hersey havada kaliyor ve cok aptalca gorunuyor karşidan

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@mariokaldato
Belki de bilinçli yapılıyor. Aksiyon olsun diye abe itiraf et sensin değil mi ?

Yok abi kesinlikle alakasi yok. Benim kimligim aciktir ve sahte hesab da kullanmam. Boyle sayıklama turunde troller bana göre degil zaten

• Hahaha
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri