Scudo Sports

En sonunda karar verdim...

Tepki
0
Sizlerin ve forumun da yardımıyla en sonunda Whistle Miwok 1163D almaya karar verdim. Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim. Ama şimdi hem güvenilir hem de uygun fiyata alabilceğim bir yer arıyorum. Bisikletçim adında bir sitede nakit 680 liraya buldum ama forumdan okuduğum kadarıyla pek güvenilmeyen bir yermiş. Ben İstanbul'da yaşıyorum. Büyük ihtimalle internetten alacağım. Ama İstanbul içinde olursa kendim de gidip alabilirim.

Sizlerden güvenilir ve uygun bir yer tavsiyesi istiyorum arkadaşlar. Ayrıca boyum 1,75 kilom 85. Bu bisikletin hangi boyunu almalıyım?:D

Ayrıca mavi-beyaz yada yeşil-beyaz arıyorum. Mavi-beyaz tercihimdir.

http://img857.imageshack.us/img857/3248/bwhistlemiwok1163dkirmi.jpg

Scudo
Selamlar , ben de 3 hafta önce 1162d aldım.
(link)
aldığım yer burası. İnternet satışları da var, güvenilir bir yer gibi. İstanbul'da oturmuyorum . Yakın diye Silivri'ye giderek mağazadan aldım. Daha uygun fiyatlı yerler de buldum, fakat görerek almak daha iyidir.
Bu arada servis kağıdındaki ilk bakım ve ikinci bakım kısımlarını onaylamışlar. Kitapçığı okuduğumda ilk bakımı ve ikinci bakımı yaptırılmayan bisikletler garanti dışı kalır yazıyordu. Garanti kapsamı dışında kalmasın diye ikinci bakımı da onaylamış sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Halit Ersev
@Şafak Başlar

Aslında 1162D benim favorimdi ancak maddi imkanlardan dolayı 1163D ye karar verdim. söylediğiniz yerde indirim yapıyorlar mı?

Yok yapmadılar. Bende pek pazarlık yapabilme becerisi de yok. Liste fiyatı 445 euro zaten , biz 880 tl ye veriyoruz dediler. O fiyata da kredi kartına 5 taksit yaptılar. Belki pazarlıkla fiyatı düşürebilirsen 1162d yi tercih edersin.

• Beğen
Tepkiler: Halit Ersev
@Şafak Başlar

Bakalım inşallah... Birkaç gün diğer tavsiyeleri de bekleyeceğim. sonra en uygun yerden alırım herhalde.

Eğer nakit alacaksanız nakitte indirim yapan bir çok yer var.Tavsiyem gidip görerek almanız.Beklenildiği üzere güvenilir sitelerde güvenilirliklerini kullanarak biraz fazla fiyat veriyorlar ama sıkıntı yasamıyorsunuz yasarsanız da hallediliyor.
performans bisiklet'te Sadun abi var.Bir konusun güvenilir ve saygın birisi ancak bisiklet 790 lira olarak görülüyor ve kadro boyu olarak da 16 ve 20 inc kalmıs.Tavsiyem varsa 17.5 " kadro ya da 18" kadro sizin icin en ideali olacaktır.Eğer bacak boyunuzu da ölcüp öyle arastırma yaparsanız daha net bir kadro boyu hesabı yapmıs olursunuz.

Şimdiden hayırlı olsun.Tavsiyeler üzerine bende binerek secmek istiyorum öyle alacagım bisikletimi Siz de gidin görün begenin öyle alın.Özellikle İstanbul da ikamet ediyorsanız hic kaçırmayın derim

• Beğen
Tepkiler: ali bayrak
Geri