Scudo Sports

En Sonunda Bisikletimi Aldım

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
306
Uzun araştırmalar sonucu bugün itibari ile bisikletimi almış bulunuyorum..Salcano Ng255srd

Gayet kullanışlı bir bisiklet..Oldukça stabil..Vites sistemlerinin performansı beni sram a hayran bıraktı..shimanonun deoresini filan kullanmış birisi olarak sram x7 ile kıyaslanmayacağını anladım..Bana yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim..Ee hadi olmayanlarada teşekkür :p

Scudo
kazasız belasız olsun, umarım uzun süreler binersin.

bende bu seride (255) bi bisiklet almayı düşünüyorum. tecrübelerini, bisiklet hakkındaki görüşlerini, fiyatı ( varsa taksit sayısını ) ve fotoları paylaşırsan sevinirim.

hayırlı olsun.

Güle güle kullan, bence güzel bisiklet. Bakalım Salcano seneye neler yapacak, bu sene oldukça başarılılar...

Güzel bir seçim yapmışsınız. Güle güle kullanın.

DipNot:X7 shimano'da Lx'e tekabül eder kabaca. O yüzden zaten X7'y, deore ile kıyaslamanız doğru değil. İçiniz rahat olsun ;)

Arkadaşlar ev biraz dağınıkken çektim kusura bakmayın :) ilk gününde evde tutuyorum...Bugün otoparka koyacağım.. :rolleyes:

Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.

Vites kollarının shimano ile uyumlu olanını kullanıyorum şu an.İnanın gözünüzü bir x9 yada xo gripshifte dikmenize gerek yok ;) Çok güzel kollar. (Bu yorumu Xo gripshift kol kullandığım zamanki tecrübelerime dahayanarak yapıyorum ;) )

Juicy 5 set de şuanki kullandığım frenler, oldukça performanslılar ;) Kısaca bisikletinde kaliteyi yaşayacağını söyleyebilirim ;)

Bu arada bisikletini bundan sonra otoparka koyacağını söylemişsin. Umarım bahsettiğin otopark herhangi birisinin rahatlıkla girebileceği bir otopark değildir. Aksi taktirde evde yer işgal etmesi senin için daha iyi olacaktır ;)

akif kardeşim güle güle kullan.. en kısa zamanda antremanlara senıde bekliyoruz..kask takmayı unutma benden söylemesi...

@bisikletcanavari

eyw düşündüğün için kardeş..tanıdığın otoparkı..oldukça güvenli..aşağı koysam fareler yiyecek biliyorum..en güzeli otopark :)

@çağatay_çankaya

eyw çağataycığım..kask alayım yanındayım :)

Bu arada sizden ricam daha genel ve düzgün açıdan fotoğraflar eklemeniz Ve mümkünse 640x480 boyutlarında. Yukarıdaki fotoğraflardan, kataloktaki tek yönden çikiminden dha iyi dizayna sahip bir kadro olduğu kanısına vardım. Daha düzgün fotoğraflar ekleyebilirseniz kafamda biraz daha iyi şekillenecek... ;)

Bisikletin hayirli olsun, asiri büyük boydaki fotograflari sadece link olarak biraktim. Yüklerken biraz daha dikkat lütfen.

eyw arkadaşlar.. N70 te çekip direk attım..ufaltmamışım..af buyurun :)

çok güzel bisiklet kazasız sürüşler bence de güzel bir seçim

hayırlı olsun bisikletiniz, kadro rengi çok güzel
inş yakın bir zamanda ben de alacağım bisikletimin fotoğraflarını eklemeyi istiyorum
tabii ki boyutunu küçülterek :):)

güle güle kulan kardeşim uzun zaman sonra bisikletine kavuşman beni sevindirdi:)

ama unutma kask şart

@Ahmet Çakır

kazasız sürüşler,bisikletin çok güzel..ben de bu bisiklet ve scott aspect 45 arasında kararsız kaldım..hangisini alsam acaba???

Geri