Scudo Sports

En sonuncu Klistra (Gökyurt) gezisi.

Geziye katılamadığım için üzüldüm.Çok şey kaçırdığımın farkındayım daha önce Klistraya beraber pedallamıştık ama olsun.Gezi günü öğleden sonra Kütahya'ya dönecektim bir de yağmurlu olunca hazırlıksız oldu.Ahmet abiler,Mesut ve Ogün abi ayaklarınıza sağlık.:) İnş. bayramda görüşmek üzere...

Ayrıca Hasan abi merhaba merhaba:D
Tüm ironman ekibine de selamlar...

Scudo
mükemmel mükemmel mükemmel
beni çok etkileyen aşağıdaki resim buranın bir adı varmı ?

http://i932.photobucket.com/albums/ad164/mesutgirgic/klist030.jpg

Hergün güzeldir bisiklet ile olunca dahada güzeldir. Her bisiklet gezi hikayesi güzeldir ironlardan olanı dahada güzeldir. Her şey için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
Eylül ayında benim de grubumla yaptığım keyfli bi geziydi.Özellikle köy kahvesinde ikram edilen çayı ve yağmurda sırıksıklam olunca girdiğimiz mağaraları tekrar gidip görmek isterim.

• Beğen
arkadaşlar gercekten harika bir tur olmuş ,mtb hakkını vermişsiniz elinize ve pedallarınıza sağlık hepinizi kutluyorum ve devamını bekliyoruz SAYGILARIMLA

• Beğen
İşten güçten binemediğime ağlıyorum ama sayenizde de gezilerinizin fotoğraflarına baktıkça mutlu oluyorum

• Beğen
gezi güzel ama bisiklelerde çok güzel.gezilerin devamını dilerim

• Beğen
güzel gezilerinizin devamını diliyorum yolunuz açık olsun arkadaşlar!zevkle okudum!

• Beğen
Konya'nın içi ayrı güzel çevresi ayrı güzel :) Sizlerin sayesinde biz de bu güzellikleri görmüş oluyoruz oldukça enteresan bir doğa harikasıymış bu Klistra! fotograflar ve tarihsel açıklamalar için teşekkürler

• Beğen
gerçekten çok keyifli ve sıcak bir gezi olmuş.Resimler herşeyi anlatıyor.Ayaklarınza sağlık......

Geri