Scudo Sports

En son hangi kitabı okudunuz?

thomisus lx

Forum Bağımlısı
Tepki
2.024
şu an "karşı devrim" diye bir kitap okuyorum.
sömürge oluşumuzu pek bi güzel özetliyor ve ortaokul seviyesinde bir kişinin bile anlayabileceği yalın bir dille yazılmış. aslında okullarda okutulması gereken 2 tarih kitabından biri. diğer ise " oltadaki balık türkiye".

Scudo
Abdulhamid'in Kurtlarla Dansı adlı kitabı okuyorum. Herkese tavsiye olunur...

En son Ursula K. Le Guin'in "(link)"ini bitirdim.. Harika bir kitap. Kesinlikle öneririm.. Şimdi de Charles Seife'nin "(link)" isimli kitabı okuyorum, o da bayağı güzel bir kitap.. Sırada da John Gribbin'in "(link)" isimli kitabı var, kitap fuarı sağolsun.. =)

ayşe kulin in son kitabını okudum bir de. hiç kimseye tavsiye etmiyorum. boşuna gidip alıp okumayın. birisinden ödünç alıp bile okumayın. zaman kaybı. ben ettim siz etmeyin.

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
Çöl gezegeni Dune, okuyorum bir yıldır :) bir yıldır dediğime bakmayın yazın hiç okumadım ve 12 serilik bir kitap, sondan ikinci kitaptayım şuan.
Bu romanı okuduktan sonra, ben roman okumamışım dedim. Kesinlikle tavsiye ederim.

steve jobs a ait biyografi kitabı da harika. bir solukta okunuyor. üstelik biyografiyi yazan adamın yazımına bayıldım.

ancak "ben, steve" kitabı tam bir para tuzağı almayın derim. 25 lira verilmez o kitaba.

Alfred Bester : Yıkıma giden adam
sırada Kaplan Kaplan

elif şafak-iskenderi okudum, vakit geçirmek için fena değil ama pek faydalı bir kitap değil

İhanet Noktası okudum en son suanda Bir yunus hikayesi Olan 'OD' dıye bı kıtap okuyorum..

"100 bin dolar kazanmanın yolları" okuyorum :)

osman aysu taş plak ı okudum tavsiye ederim çok hoş bir kitap aşk macera gizem herşey var içinde

@Mehmet Levent

Yılda 100 bin ayda 15 bin lira para yapar bence başlangıç için güzel rakam :)

Dublörün Dilemması - Murat MENTEŞ
Roman. Aslında pek roman okumam, bir arkadaşımdan ödünç alıp okudum,
oldukça ilginç, değişik bir tarz ve eğlenceli diyebilirim,
fakat kitap sonuçta kişiye göredir.

Metal Fırtına serisi :D gerçekten sürükleyici.

Şu ise hedefimde Diriliş ve Cumhuriyet var.

Pek kitap okumam ama Yaşama Çevrilen Pedal'ı okudum sonra hızımı alamadım Her Saniye Değerlidir'i de okudum

Dijital Kale - Dan Brown gerçekten mükemmel bir kitap, içinde devlet sırları, ulusal güvenlik teşkilatı hakkında tonla bilgi var okuyunuz akıcı ve kısa bir kitap..

SAS KOMANDOLARI TEMEL HAYATTA KALMA TEKNİKLERİ (Barry Davies)

Geri