Scudo Sports

En sevdiğiniz tatlı hangisi?

bisikletci

Forum Bağımlısı
Tepki
348
Başlangıç
1987—88
Bisiklet
Specialized
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Scudo
Sütlü Nuriye :)
Baklavamsı, içinde fıstık olmayan, süt ihtiva eden oldukça hafif ve leziz bir tatlı :)

Annemin yaptığı bir tatlı var: Kocakarı Gerdanı. Üstüne tanımam ama çok uğraştırıcı.

Kocakarı Gerdanı ha? :)
Bütün tatlıların hastasıyımdır, eğer diyabet hastası olsaydım, hergün hastanelik olurdum :)

Fıstıklı Kadayıf, ömrümde en sevdiğim yiyecektir.
Sonra Halep Sarması, Bülbül yuvası, fıstıklı şöbyet, baklava, kuş gözü diye gider :)
Çikolatalı tatlıları da ayrı severim; Profitrol, Supangle, Kestaneli Yaş pasta diye yine gider :)
Kısacası tatlı benim olmazsa olmazım, kaslar çabuk acıkıyor napayım :)
Rokoko pastayı tatmamış olan varsa tavsiye ederim, sıcak yaz günlerinde buz gibi bir yaş pasta ayrı zevk verecektir :)

Sevmediğim tatlı yok ama en çok sevdiklerimden biri kaymaklı ekmek kadayıfıdır.

@bisikletci

abi sen ne yaptın şimdi o resimlerle akşam akşam?canım çekti:)
ben en çok fıstıklı dürüm tatlısı,fıstıklı kadayıf,fıstıklı baklava kısacası fıstıklı bütün tatlıları seviyorum profiterol de olmazsa olmaz

Bir tatlı var, gerçek adını bilmiyorum ama k****ne tatlısı diyorlar. Onu çok seviyorum.

En sevdiğim tatlı aşağıda resmini gördüğünüz tatlıdır arkadaşlar. Ama ismini sormayın bilmiyorum, yani biliyorum ama, halk arasında söylenilen tabiriyle biliyorum onu da burada yazmayayım terbiyem müsade etmiyo :D

http://img.blogcu.com/uploads/neslinursema2_ttul.JPG

Bu konu beni bozar...:D

İlk önce paylaşım için teşekkür ederim,

Kadayıfı çok severim,ama fıstıklı baklava hayır demen bir de kemalpaşa...araların'da gider gelirim.:)

Elbette antep sarma. üstüne tanımıyorum...

aşure dir benim favori tatlım.
bu arada arkadaşların bahsettiği tatlının resmini görmedim ama sanırsam ADANA TATLISINDAn bahsediliyor.K.... diye bahsettiğiniz tatlının adı adana tatlısıdır.tabi bu konu bizi bozarmı bilmiyorum ama:)

ya waffle ı unuttum...waffle dan güzel tatlı mı var ama yerinde yiyeceksin:lick3:

valla en güzeli bursada sütlü kadayıf harikaa hala unutamadım ama bütün tatlıları severim :)

oohhh süper oldu yaa yemiş kadar olduk :) :) :) Bilmediğim tatlı bile varmış aralarda .. Tatlı sevilmezmi yaa ..

Geri