Scudo Sports

En sevdiğiniz 5 bisikletçi

En iyi sizce hangisi?

• Alberto Contador

• Christopher Froome

• Nairo Quintana

• Vincenzo Nibali

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
@ReşitÇağırgan Philippe Gilbert'in olduğu tek yorum :) Giro'da son etaplardan birini almıştı. O kaçışını çok beğenmiştim. 5 kişi çok kısıtlıyor gerçekten, ama herkesin yazdığı başlıca bisikletçiler belli...

Scudo
izlemmekten en çok keyif aldığım bisikletçi benim. bazen camı yansıyan dükkanların önünden bisikletle yavaş geçiyorum kendimi izlemekten çok keyif alıyorum.

• Beğen
Tepkiler: taner07
peter sagan ayrıca cavendısh de var tabıkıde ıkısıde sprıner ıkısıde cok ıyı

@SerkanH Hahahaaa ahaa sen çok yaşa dostum, ama ben olsam seni 1. sıraya koyardım:D

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@ilker Ben de yüzden numaralanma yapmadım.. :) Hak geçmesin diye. Adını yazmadığım daha bir çok kişi var burada. Mesela @Kudret Kurtcebe gibi. Hakikaten ben neden yazmadım ki Kudret abiyi, buradan özür diliyorum abi senden.. :)

@Namık incekara yaşasın DEVBİS.. :)

1-Ben
2-ben
3-ben
4-ben
5-ben

Abi kimseyi tanımıyorum napayım ?

• Beğen
@taner07

favorim cancellara ,
paris-rube adı bence onun adı ile anılacak
ek olarak bi adet eleştiride yapacağım ,kimki doping almadan alnının teri ile bisiklet yarışlarında birinciliği kazanmış o kişi favorimdir.dopig tarihine baktığımda ise gerçekler oldukça acı ,,

@SerkanH
Serkan Allah razı olsun listene girmişim ama başlığa bakınca sormadan edemedim neye göre yani hangi kıssasa göre bu listeye girmeye hak kazandım merak ettim :)

Andre Greipel
Purito Rodriquez
Luca Paolini
Alexander Kristoff
Adam Hansen

• Beğen
Tepkiler: taner07
@Ferhat Köse

gerçekte ferhat dostum ben pek o kadar tepelerde görmedim kendimi,
sadece 76 dan beri sele üstünde oldum
bundan sonrada animallah yeni canavar ile ölene kadar devam .

@SerkanH

@SerkanH

yanlarına parantez ile açıkla derim çünkü bu soruyu sormama sebeplerden biri de o bende listeyi inceledim her biri ayrı kulvarlarda arkadaşlar :)

yeni eklemene de cevap vereyim ben yollu değilim :)bu sene daha çok mtb yarışı yaptım federasyon aynı sisteme devam ederse bende seneye mtb ye agırlık verecegım senede 3 yol yarışı ıcın aylarca antremana gerek yok 10 mtb yarışı ıcın calışmak daha mantıklı

• Beğen
@SerkanH

bu bisikleti modifiye ettim serkan dostum,
ön orjinal ayna kol 50-34 sram force, arka deore 11-36 mtb rublesi aynen sram vites sistemleri ile üstelik yol vites sistemleri ile uyum sağladı ,tabi orjinal zincir uymadı boğum yetmedi, başka zincir takdım ,ayrıca arka aktarıcı sram x5 uzun bacak oldu ,,

Peki @Ferhat Köse
@Namık incekara Bana göre performansı ve bitmek tükenmek bilmeyen pedal basma özelliği. (Hiç pilinin bittiğini görmedim.)
@ilker Turlara o çıktığım sevgili dostum. Her geçen gün kendi sınırlarını aşıp bana ilham veren arkadaşım.
@Ferhat Köse Onu zaten biliyoruz..
@Murat Cömez Tecrübeleri akıl hocalığı ve maceracı ruhunu
@Murat B. Sağlam bisikletçi. (Benim gözümde!) Sorulan her soruya cevap verebilen nadir kişilerden birisi. Saygı duyuyorum. Strava da takip edeceğim. (Bulursam eğer)
@ALİ Ali de keza Murat B gibi tecrübesi çok yüksek bir arkadaşım. İlgili, konulardaki sohbetini ve yazılarını beğeniyorum.
@Edip Dinçer Demirbaş. Konuştuğum ve tanıştığım (Telefonda) harika insanlardan birisi.
@Ali Demir Takip ediyordum ancak strava gibi yerlerde de sıkça karşıma çıkmaya başladı. Bu gidişle yüz yüze veya telefon ile tanışmak kaçınılmaz olacak.
@Kudret Kurtcebe Kudret abi, Kudret abi, Kudret abi O benim uzak menzile yıldızlar arası mesafelere gidebileceğimi söyleyen ve beni yüreklendiren ilk insandır. Geçen sene onunla yaptığım kısa özel mesajlaşma neticesinde evet Serkan sen değil Ankara' ya Mısıra bile gidersin. Dedirten unutulmaz bilgilendirmeleri sayesinde menzil uzadı. Ayrıca o yapıyorsa ben daha gencim ben neden yapamıyorum ki dedikten sonra kafada bir şeylerin dank etmesine neden olan ilk kişi. Sonra ise bu kadar uzun yazı yazdırtan @Ferhat Köse geliyor ki onun sayesinde de kilolarımdan kurtuldum. Yeterli mi @Ferhat Köse ? :)

Geri