Scudo Sports

En kötü karneyi arıyoruz. O zaman bu zaman :)

ulas

Forum Bağımlısı
Tepki
9.588
Bisiklet
Geotech
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13434892_10154351696291177_577930304133736758_n.jpg?oh=24bd90df8727cabedc9700debbdad3d7&oe=57D99FE0

Arkadaşlar Leman Dergisi ve Delta Bisiklet klasiği en kötü karneyi arıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda da ara ara yapmıştık. Son zamanlarda olaylar, kavgalar, ekonomi ve derken iyice gerildik. Biraz yüzümüz gülsün. En kötü karneyi arıyoruz ama en kötüsünü :) Zayıfları düzeltme şartıyla bisiklet veriyoruz. Karneyi düzeltmedi mi altından çekip alırız onu da söyleyeyim. Bisiklet verdiğimiz bir öğrenci 2 yıl önce bisiklet almıştı ve şimdi dersleri iyi ;)

Scudo
:) tabi ki önemli alemsin..

Tebrik ederim, çok isabetli bir organizasyon.
Ancak bu yıl bisikleti tek zayıfla kaçıran öğrencinin halini merak ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Tatar ve ulas
Bu haftaki Leman Dergisinin orta kapak sayfasında yer alıyor.

Transkript iş görmez mi karne şart mı? :D

Üniversite sınavında dereceye giren öğrenciye bir şey yok mu hocam siz ondan haber verin :D

@berktx
Karnesi kötü olan arkadaşına yardım eder de, beraber durumu düzeltirlerse bisiklete de beraber binerler :)

transkript olsa pisiklet bende .... FF FD DD DC CC BC BB BA AA (1 kredi der o da :) )

7 zayıfla aday olabilirim. :D Var mı arttıran ?

• Beğen
Tepkiler: Tatar
16 dersten 15 zayıfım var zayıf olmayan dersimde 54ten 2 oda beden eğitimi Devamsızlık 30 gün 3 Dsiplin cezam var adresi özelden atıyorum Colnago'yu kargoyla yollarsınız eyvallah

Geri