Scudo Sports

En karizmatik bisikletçilerimiz...

Scudo
@veterinerhekim
hahaha abi süpersin ya tebrik ediyorum seni :D:D
o çapkınlık yaptıgın bagdat caddesınde de boyle gezermısın bı aksam benım ıcın :D
hatta şubatta gelirsem beraber gezeriz :D:D

• Beğen
Tepkiler: kalkmazdüşmez
oldu olacak herkes bağdat caddesine pijamalı gelsin. pijima turu olsun adı:D ben varım valla ama eşofman altı olmayacak harbi harbi pijama olacak:D

tamam, ben de warım, ayarlayıp yapalım..
ama kalabalık olalım ki bizi iyice zırdeli sanmasınlar:)

• Beğen
Tepkiler: kalkmazdüşmez
@Özgür!

ben sirkecide gaffur pijaması buldum isteyene getirebilirim fazla bişi değil zaten. eğer 10 kişi gibi olursak pijama gezisi yapalım hatta bisikletlerin önüne pijama gezimize katılmak ister misiniz yazarız:D

@çağatay_çankaya
Halkın içine kaynaşmış oluruz o zaman.Kafada kask,üstte forma tayt... E tabii millet kafadan diyo entel dantel kesimi :) Şimdi daha kendinden görürler bizi :D

Not:Böyle bir organizasyon olsa düşünmeden safta yerimi alırdım fakat sanmıyorumki organizasyonun yapılacağı ilde olayım :ci:

@bisikletcanavari

valla bisikletim sağlam olsa adam toplarım böyle bir gezi için. hiç olmadı kışın ortasında yapacağız böyle bişiyi

@veterinerhekim

bana 3 kişi yeterli benle beraber 4 kişi eder. evt arkadaşlar ciddi ciddi kışın bu geziyi yapalım mı? bana min. 3 kişi lazım. özgür olsa o tmm ama o da izmir de yaa;) bu arada hekimim bu gezinin ilham kaynağı sensin seni sona değil başa yazıyorum.:D

• Beğen
Tepkiler: Özgür!
@çağatay_çankaya

ahh ahh süper olurdu ama şans işte:( :D
evet evet hekimi en başa yaz ilham kaynagı olarak:D

@sinto

illaki karşısı olacak diye bişi yok. bu gezi istersen bakırköy sahilde de yada taksim meydanında da yapılabilir:D tabi kendine güvenen varsa taksimin içide olabilir. tmm sinto sende geliyorsan sorun yok. 1. sırada hekim 2, sinto başka yok mu ya

Geri