Scudo Sports

En karizmatik bisikletçilerimiz...

Scudo
Aliağa
(link)

Aliağa Petkim Limanı girişi. Kaptan abimime gemiye kadar eşlik ediyorum. Uzun süre traş olmayınca "kaptan mağara admı" olmuş. bi zopası eksik.
(link)

Altinoluk balıkçılar çarşısında kedilere show yaptım.
(link)

Daha yükseğe atlamak için bikaç kere çakıldığım oldu ama bu fotolara değdi.
(link)

Takla atıp dişlerimi kırdım, kolumu incittim ama gördüğünüz gibi yine de dağ bayır dinlemiyorum
(link)

(link)

(link)

Varmı daha karizmatiği ?? :D:D nife çıkarken arkadaşın karizmatik düşüşü !

C:\Documents and Settings\Administrator\Belgelerim\Resimlerim\Mtb-TR\_0010072[1].jpg işte buda alemin kralı...:)

• Beğen
Tepkiler: sadeceA
Sahiden çok tatlı bu babasına çekmiş :) Hasan Hakan Abi'ye saygılar.

@Zuhâl

ooooo zuhal hanım tebrik ediyorum. Gerçekten çok tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim. Umarım en yüksek dereceler sizin olur. Saygılar...

Bence o hanımefendinin solundaki. :)

@Zuhâl

Nerden tahmin ettim ama Böyle sürekli yarışlara katılıyor musunuz? Mesela bu yarışlara kaç kişi giriyor. Sizin dereceniz neydi.?

@soneryen

Burası yeri değil ama: fırsat buldukça katılmaya çalışıyoruz. Yol yarışı pek yapılmıyor ülkemizde malesef, hele kadın yarışçı sayımız çok az. Şahsen kondüsyonum iyi oldukça ben de yol yarışlarını kaçırmamaya çalışıyorum. Bence herkes yarışma duygusunu tatmalı. Kelimelerle tarifi mümkün değil. :rolleyes:

zuhal abla çok iddali bir poz vermişsin doğrusu hekim bey size yorum yapmak istiyorum o kadar deli manyak pozları güzel türkçemiz bile sizin fotoyu anlatmaya yetmez. kötü anlamda değil iyi anlamda anlatamaz sakin yanlış anlamayın..

Geri