Scudo Sports

En karizmatik bisikletçilerimiz...

Scudo
@freerider

biryerde adını veremeyeceğim burada bu tasarımın bir rolce roys (kusura bakmayın nasıl yazıldığını anımsayamadım) mühendisi tarafından ehliyetini kaptırınca yapıldığını okumuştum :confused:

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
Vay vay vay kimleri gördüm kimleri.epeydir girmedim depremler olmuş hani,bakın daha neler olacak neler.

Sevgiyle..

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
Anıl yaw senin XXXL kaskta bayğı yakışmış yigenime:D:D:D
Gerçekten söndü başlık yeğenden sonra:p

Cok seker bı cocuk,masallah!Sımdıden alıstırmak lazım dıımı.Eldıven gozluk sart:) :D Fırtına gıbı olacak,gozlere baksanıza:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Anıl(shopar)
@johny

kanka biliosun bnm kask normalde poli ama yeğenimin alican amcası onu limar yapmıştı yani o kaskı takmasında alican amcasınında payı var bu arada seni kadıköyde gördüm ben arabadaydım yanımda müdür fln vardı ondan bağıramadım :D

@freerider

merak etme zaten tsunami gibi :D durmuyo yerinde

@Anıl(shopar)

Ehüehüe aabi artık o kask PoLimar marka...Dünya'da tek Türkiye'de çift...Bağırsaydın abi...Alınmam ben, rahatsızda olmam:D:D:D

Görüşelim bir ara canım...Öpüldünüz...Yeğenime öpücükler, en mucusundan:eek: :D ...

bence de sozkonusnu :D avrasyada bogazdan gecersek orda karizmanı tabana vurursun :D

Bu makinanın güdonlarının ucunda koruma olarak kafatası mevcut mu???
Ben bu aleti sanki Tepe nautilius ta boyner mağazasının içinde görmüştüm gibime geldi...;)

@Anıl(shopar)

yav bu ne şeker şey yaaaaaaaaaaaa ayyy allahım yaa hakketden tsunami olacak bu benim yegenede benziyo :D:D bol bol öp benim yerime ıyyyy ne tatlı şey yaaa (maşallah maşallah tu tu tu :D:D:D)

Geri