Scudo Sports

En iyi kamyon arkası yazısı

çok eğlenceli bir konu sağolun dostlar.bi tane de ben söyliyim:
"V8'i YOLDA,KIZI KOLDA SEVERİM:))

bir tane daha:
"AŞIKSAN VUR SAZA,ŞOFÖRSEN BAZ GAZA

İSTEDİM VERMEDİLER,SEN ŞOFÖRSÜN DEDİLER
BUNLARDA ÇİÇEK ABBAS FİLMİNDEN AKLIMDA KALANLAR:))

• Beğen
Tepkiler: jimi1984
Scudo
Ben olsam :)

Uzun yolların harbi delikanlısı jimi :)
Baba parası değil!!Yurt dışında çok kıllı bir iş vardı ordan arakladığım paralarla aldım bu kamyonu...

Hatalıysam 3030'a sms gönder Orhan Gencebay-Hatasız Kul Olmaz melodisi cebine gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Bir de Suadiye'den yukarı bisikletle çıkarken 34 THY 67 plakalı taksi görmüştüm. Taksinin tamponundan plakaya doğru ok vardı ve okun altında da TEK RAKİBİM yazıyordu.

bende bduyum yabancı kamyoncu arkadaşlar Türkiyede ikitane büyük naklüye şirketi var zannediolarmış
1 Allah korusun
2 Bismillahirrahmanirrahim
mustafa abi doğrumudur bu :)

"Hatalıysam çaldır, ben seni ararım" Şu an hatırlayamadığım bir yerde görmüş ve hoşuma gitmişti.

• Beğen
Tepkiler: Murat EVGİN
Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza.

Sen batan bir güneş ben yollarda çilekes.

Şöforun bahtı kara mavinin gönlü yara.

Gaz firen şanziman halim duman.

Sollama beni solarım seni...

Geçme beni ezerin seni

İstedim vermediler sen söförsündediler

Çiçek Abbas :)

@mdemir782

iki saattir gülüyorum ya :D, gerçekten haklı adamlar ,hemen hemen her kamyonda yada otobüste mutlaka ama mutlaka bu yazılardan en az biri var.ne kadar dinine bağlı bir toplumuz :p (biliyorum,son cümle pek inandırıcı olmadı)

• Beğen
Tepkiler: mdemir782
@MeLiSBuRCu

baglılıktan mı bilinmez ama korkudan oldugu bir gercek

Bu Adana'dan: 2 Fast 4 U (Too Fast For You)
Bu Mersin'den: Dünya yaşanacak kadar güzel bir yer olsaydı, doğduğumuzda ağlamazdık...

2.si çok acımasız yav... :)

Birde Seray Trans'dan gelsin o zaman, bir sözde bizden gelsin o zaman, Yetişemezsen eI saIIa. (link)

• Beğen
Tepkiler: mmehmedd
En son 10 yıl önce yazılmış sonra unutulmuş böyle bir konuyu nereden bulursunuz anlamam ki. :D :D :D Neredeyse sitenin arama motoru bile unutmuştur böyle bir konu olduğunu. :D :D :D

@SerkanH
eğlenceye malzeme her yerde çıkar, gülmeye, gülümsemeye ihtiyacımız olduğu şu zamanlarda ilaç gibi geliyor:hhhhhh:

Hatalı isem yüz yüze görüşelim.

Öylesine değil ölesiye sevdik .

Yol verir sır vermeyiz.

Geri