Scudo Sports

En iyi dış lastik? 700x30 veya 32

ete4116

Üye
Tepki
14
İsim
Enes
Başlangıç
2003—04
Bisiklet
Specialized
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Bisikletim Specialized Sirrus Elite
700x30 veya 700x32 boyutunda (orijinal lastikleri 700x30'du)
Alabileceğim en iyi lastik hangisidir?

Direk Schwalbe mi?
Onun da aynı boyutta farklı farklı modelleri var, ben turlara çıkmıyor şehir içinde kullanıyorum. Schwalbe'nin hangi modelini alayım 30 veya 32 kalınlıkta?
Schwalbe de olsa zırhsız olduğunda patlamalarla uğraşacaksam, direk zırhlı alayim diyorum görüşünüz nedir performansı çok düşürür mü zırhlı?

Son düzenleme:
Scudo
Hayırlı olsun, kazasız belasız pedallamak nasip olur inşallah.

• Beğen
Tepkiler: ete4116
Schwalbe kojak tavsiye ederim kullandığım bir lastik. Şu da var schwalbe en iyi lastik diye bir şey yok şehir içi ağırlıklı kullanacaksınız biraz daha kalın lastik daha konforlu olacaktır.

"En iyi" nedir?
Çamurda en az kayan mı? Asfaltta en hızlı giden mi? En az patlayan mı? Toprakta en yüksek performanslı olan mı?
Asfaltta hız
Ve az patlama

Tabi kış geçirmedim daha. Bursa'da Kasım Aralık olunca belki yol tutuşu da arayacağım. O yüzden daha çok tecrübelilerin tavsiyelerine bakıyorum.
Toprakla işim yok o kesin.

(link)
Bu ilgimi çekti.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
(link)
Optimum özellikteki lastiklerden biri.

Continental Gator Hardshell tavsiye ederim. Patlak koruması en iyi yol lastiği. Yaklaşık 6500km'dir kullanıyorum, toplamda 6-7 kere ancak patlamıştır ve hepsinde de lastiğe tel girdiğinden oldu. Kırık cam, diken vs etkilemiyor lastiği. Şu an 700x28c kullanıyorum, muhtemelen bu lastikler beni en az 1500km daha götürür. Performans odaklı sürmediğimden ve önceliğim lastiğin patlamaması olduğundan dolayı değişim zamanı gelince aynı lastiğin 32'liğini alacağım, size de öneririm. Wiggle, Merlin gibi sitelerden de lastikle ilgili yorumlara bakıp çok yüksek memnuniyet oranı olduğunu görebilirsiniz.

Geri