gokhanpala Aktif Üye Kayıt 17 Nisan 2010 Mesaj 116 Tepki 59 Şehir Kartal, İstanbul Bisiklet Scott 26 Mayıs 2012 #1 Merhabalar, Bisikletime kullanışlı ve rahat bir elcik almak istiyorum. Velo nun boynuzlu bir elcik seti var ama bu türde başka önereceğiniz bir marka varmıdır sormak istedim. tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar, Bisikletime kullanışlı ve rahat bir elcik almak istiyorum. Velo nun boynuzlu bir elcik seti var ama bu türde başka önereceğiniz bir marka varmıdır sormak istedim. tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Furkan Kılınç Daimi Üye Kayıt 28 Mayıs 2011 Mesaj 376 Tepki 89 Şehir İstanbul - Isparta Bisiklet Salcano 26 Mayıs 2012 #2 ben veloyu kullanıyorum gerçekten çok güzel elcik.hiç bir sorunu yok. elciğin elden kayması neredeyse imkansız. öneririm bu elcikleri
ben veloyu kullanıyorum gerçekten çok güzel elcik.hiç bir sorunu yok. elciğin elden kayması neredeyse imkansız. öneririm bu elcikleri
Gökhan Ö. Forum Demirbaşı Kayıt 15 Eylül 2010 Mesaj 504 Tepki 249 Şehir Samsun Bisiklet Focus 26 Mayıs 2012 #3 bende bu tarz bi elcik düşünüyorum. sıfır, üzerinde gelen elcikler çok kayıyor. velo alınırsa en ucuz nereden temin edilebilir bilen paylaşabilir mi acaba?
bende bu tarz bi elcik düşünüyorum. sıfır, üzerinde gelen elcikler çok kayıyor. velo alınırsa en ucuz nereden temin edilebilir bilen paylaşabilir mi acaba?