Scudo Sports

En iyi bisiklet sizce hangisi

Scudo
bence en iyisi cannondale hem dayanıklılık açısından hemde kendine öz tasarımlarından dolayı bu marka

oldukça büyük hayran kitlesine sahip
bike friday ve brompton
maalesef Türkiyede resimleri ile yetiniyoruz

@johncena

Kuota, BMC, Orbea, Lapierre, Cervélo, Canyon, Wilier Triestina, Ridley, Pinarello, Cannondale, Specialized, Trek, Scott, Giant, Bianchi özellikle yol bisikletleri için hepsi iyi markalardır. Akabinde nispeten Cannondale, Specialized, Trek, Scott, Giant, Bianchi bu markaların ulaşımı fiyat olarak diğerlerine göre biraz daha uygun oluyor. Şunuda göz önünde bulundurmak lazım ki belirtmiş olduğum markalar dünya çapındaki yarışlarda boy gösteriyorlar ve yarışlarda belli kurallar vardır aynen motorsporlarında olduğu gibi. Ortalama olarak birbirlerine eş değerde yakındırlar farklı mühendislikleri olabilir firmaların içerisinde. Sonuç hepsi için sağlamlık dayanıklık ve yarış kazanmak. O yüzden bütçenizin yettiğinin en iyisini almak en güzel ve en iyi bisiklet olacaktır. Şunu hiç bir zaman göz önünden çıkartmamak lazım en iyininde en iyisi vardır.

Aklıma gelmişken unuttuğum bir marka daha var Look

en iyimi ? o kadar çok en iyi marka varki aslında bu bağlamda şanslıyız çünkü seçim yapmamızı zorlaştıracak kadar geniş bir ürün yelpazesine sahibiz ( dünyada ) ancak yinede en güzeli bize en şirin görüneni yine sahip olduklarımızdır diye düşünüyorum

Dünya'nın en güzel en iyi en muhteşem bisikleti benim bisikletim

• Beğen
Tepkiler: gok
appendix fotoğrafı çekindiğin yer Tekirdağ sahilimi?

Ben baska bir bisiklet alincaya kadar en iyisi ghost square cross 6 :p:D

Pedala bastigin zaman sana mutluluk veren bisiklet en iyi bisiklettir...

Bindiğimde tüm stresimi atıp mutlu olmamı sağlayan bisikletim ...

• Beğen
Tepkiler: muratokan
pinarello...

bir gün çok zengin olursam, birkaç pinarello alacağım

En iyi bisiklet sahip olduğun ama ondan daha iyisi de almak istediğin ve kafaya koyduğun bisikket bence...

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Geri