Scudo Sports

En GÜzel BİsİkletÇİler!!!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Derya düşünmek yapmanın yarısıdır bence zararın neresinden dönülürse kar'dır, hiç durma yaz için plan yapmaya başla derim , helede ülkemizde bayan sporcu azlığı varken belkide senin gibi düşünen kişilerin önünüde açmış olacaksınç.!

Scudo
Tabi ki doğru söylüyorsun fakat bazı gerçekler var.

1- Düzenli idman yapmak için yeterli zaman bulmak,
2- Ağır bir sporu bir anda bırakmış bir bünyeyi yeniden toparlamaya çalışmak,
3- Senelerini vermiş sporcuların arasında sıfırdan başlamak

gibi ayrıntılar var. Aşılamayacak sorunlar değil tabi ki ama Türkiye'de idealleri gerçekleştirmek çok zor. Bu işlere ortaokul, lise döneminde başlayıp, daha sonra spor veya herhangi bir meslek dalı seçme yönünde ilerliyor bizde malesef. ÖSS denen illet yüzünden bıraktığım kürek içimde yarım kalmış bir boşluktur.

ben ce bir an önce başlarsan cok iyi olur tr bayan sporcu azlığı varken
biraz sıkı calışırsan hatta kürsü bile görebilirsin
benden söylemesi

Ben amatör olarak koşuya öss zamanında başladım, bilgisayar topladım sıvı soğutma kurdum, her türlü fantaziyi yaptım :) Hiç de birşey olmadı bence abartıyorlar bu öss olayını..

derya sen 21 yaşında değil misin? sanki 50'sini aşmış gibi konuşuyorsun? forumda yazmaya ayırdığın zamanı pedal çevirmeye ayırabilirsin :D sporculuktan kastın ne? anlayamadım sanırım..

ben üniversiteden mezun olduğum sene başlamıştım bisiklete.. yani 24 yaşında falan.. şimdi 29 yaşındayım.. hiç bir zaman da bırakmayı düşünmüyorum kısmetse..

bisiklet ya da başka bişi.. kadın-erkek farketmiyor.. seviyorsan, sorumluluğunu alıyorsan, üşenmiyorsan yapıyorsun.. gerisi hikayedir bence :)

@derya.yildirim

• Beğen
Tepkiler: Faith
Gencim canım ona bir lafım yok :) Spor da sağlığım el verdiğince hayatımın bir parçası olmaya devam edecek fakat bu iş hobi olmanın yanında "yarış" kategorisine girerse şartlar değişir, bu işe ayrılması gereken zaman artar. Belki eskiden kalan bir disiplindir bendeki. Her gün okul çıkışı üç saat antremanın yanında haftasonları günde üç idman yapıyorduk. Yaz kampları da cabası.

Bisiklet için nasıl bir antreman programı uygulanır bilmiyorum, boşa konuşmuş olmayayım. Rakip az diyorsanız belki denemekte fayda olabilir :p

Verilen gazlar için de teşekkürler, çok iyisiniz :)

• Beğen
Tepkiler: İLKER TAŞ
@derya.yildirim

forumumuzda antreman üzerine yığınla yazılmış konular var derya bir kacına göz atman faydalı olacktır ama
her şeyden önemlisi bisikleti sevmen lazım iyi günde kötü günde yağmurlu havada soğuk havada güneşli havada karda buzda bunalımda borcda camurda
yani anlatılmaz yaşanır:D

@derya.yildirim

bahane bulmak her zaman kolaydır. 26 yasındayım, bu spora baslayalı 3 yıl oldu, keske cok daha önce baslayabilseydim, ama iyi ki baslamışım, hayatıma unutulmaz anılar eklendi ve eklenmeye devam ediyor. inanılmaz keyif alıyorum. önemli olan istemek, gerçekten istemek!! bahane bulmak her zaman kolay.

21 yas hiç bir şey için geç degil, dünya şampiyonu olmak için bile!!! bakınız Gunn Rita Dahle.

insan yaptıklarından çok yapmadıklarından ötürü pişman olur, bunu da unutma .

@Ercan Bayram

kardeşim,haklısın...olanlarda arıza zaten...
onlara sporcu denmez,sporcu dediğin,yollarda belli olur:boese157:
saygılar

isviçredeki dünya şampiyonasında çektiğim 1 hatun.saçları kestirmiş olsada güzel herşekilde güzel.dehşet 1 şey dimi :)
(link)

• Beğen
Tepkiler: İLKER TAŞ
@muamyildiz

Muam çok doğru söyledin açıkcası bisiklete daha sıkı sarılamamı hatırlattın sağol seni bilali ve halil abiyi örnek alıyorum :D işaalah berarber kürsü yaparız :rolleyes:

Emre, yukarıdaki fotoğrafta güzel bir bisikletçi göremedim? :) Ayrıca bu konuyu açanın sen olduğunu görünce şok oldum desem yeridir, güzel bisikletçi düşkünü olduğunu tahmin etmezdim, hiç belli etmiyorsun. :D

@Zuhâl

teşekkürler zuhal güzel bisikletçi düşkünü demişsin güzel bisikletiçileri severim bu konu çoktan beri var zaten resim buldukça foruma koyuyorum orada bir bisikletçi var da biraz ufak gözüküyor evet!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri