Scudo Sports

En GÜzel BİsİkletÇİler!!!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Ercan Bayram

Ercan bey, yolda bisiklet süren kız görünce arabadaki de, yaya olanı da yani kısaca çoğu erkek laf atıyor, kızlar da ne yapsınlar cesaret edemiyorlar. Tabii erkekler için de kolay değil (!), bisiklete binen kız görmüşsün! (sinirlendim şimdi)

Normalde edirnede tek başına gezen bisikletli kızlara çok az rastlarım, ya üç beş arkadaşla beraber ya da TÜBİT in gezilerinde rahatlıkla gezebiliyorlar, çünkü kalabalıkta kolay kolay laf atılamayacağını biliyorlar...

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
ben bir vecizeyle katılmak isterim

"ben güzele güzel demem diyemem lakin güzel benim olmayınca"

sb :D:D:D

@Günay Deniz

Arkadaşlar; burası yeri değil ama; söylemeden geçemeyeceğim. Gerçekler sizin düşündüğünüz gibi değil. Kendi adıma konuşayım: Ben bu türden çirkinliklere pek de maruz kalmadım. Çünkü bir kadının yukarıda yazan şeylere maruz kalması biraz da yapan kişilere prim vermekten geçiyor. Bir köpeğe bile korkakça yaklaşırsanız bundan istifade eder. Bilmem anlatabiliyor muyum?...Hanımlarımız kendini savunmayı becerse, kendi güçlerinin farkına varsa, bisiklete binmenin yemek yapmaya benzemediğini öğrenseler eminim onlar için bisiklet kullanmak daha keyifli hale gelecek. Çünkü bir-iki laf atıldıktan sonra, ya da düşüp yaralandıktan sonra bisiklete binmekten korkulacaksa o insanın bisiklet sevgisini ben de hiç ciddiye almam.

Türkiye'de yaşıyoruz. Bir kadın için bisiklete binmek belki bir Avrupa ülkesindeki kadar kolay değil. Ama bir insan kendini böyle bir şeye adıyorsa gerisini düşünmemeli. Kulaklarını tıkamalı ve kendini yolda olmanın özgürlüğüne bırakmalı. Gerisi boş ve küçük ayrıntılardır yalnızca...Bunun yerine "ay bana laf atıyorlaaar!" diyecekse öyle bir kızın yanına ben bile yaklaşmam. Böyle yaparak yalnızca bu terbiyesizliği yapan insanlara prim kazandırmış olursunuz. Bazı şeylerin üstüne gitmek gerekir. Korkup kaçmak değil. Kötü söz/davranış zaten sahibine aittir. Kısacası artık kadınlar da güçlerinin farkına varsınlar diyorum.

Ayrıca aramızda bisiklete yeni başlamış/başlayacak olan kız arkadaşlar olabilir.
Ve bu yazdıklarınız onlar için cesaret kırıcı olabilir. Bisikletçi kadın nüfusunun artmasını istiyorsanız bunun olmasını istemezsiniz, değil mi beyler?...;)

Sevgilerimle...

Çünkü bir-iki laf atıldıktan sonra, ya da düşüp yaralandıktan sonra bisiklete binmekten korkulacaksa o insanın bisiklet sevgisini ben de hiç ciddiye almam.

Zuhal Hanım, yazdıklarınıza hak vermemek elde değil... Haklısınız. Ama olanlar bu maalesef...

Otobanda araba kullanırken erkekler tarafından sıkıştırılan bir bayan bir daha kolay kolay trafiğe çıkmaya cesaret eder mi?

Konudan çok saptık ama gerçekler bunlar. Keşke bazı erkekler bunları yapmasa da herkes rahatça arabasını / bisikletini kullansa...

Saygılar ;)

@Zuhâl

zuhal arkadaşımızın yazdıklarına noktasında virgülüne kadar katılıyorum
bu işi severek yapmak lazım

sevgili zuhal yaya olarak çok rahat geçebileceğim bir yerde sırf bisikletli olduğum ve dikkat çektiğim için kocaman bir avcı bıçağıyla gasp edildim.
yer:dolmabahçenin önündeki meydan ve hiç de geç bi saat filan da değildi.
ha bi de yolda giderken kaskıma vuranlar da oldu ama diğerinin yanında bu hiç kaldı.
kadınların kendine güvenmesinden bahsetmişsin de bu sadece güvenle olmuyor.
ben tabi ki bisiklet sürmeyi bırakmadım ama yapılması gereken şey kendine güvenmekten çok başka.
neyse ..
resimler güzel.
daha kibar olun daha çok kız görürsünüz sokaklarda.

Beğenmedim bu kızları ama bisikletler güzel. Ayrıca böyle bir konu vardı; oradan devam etseydiniz keşke.

• Beğen
Tepkiler: dagci
@Selim Çam

hee ayrı bi konu açmak istedim hani yol bisikletleriyle mtb bisikletleri ayrı olsun diye :( yorumun için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: ünlügürkan
ok adar güzel degil kızlar ama bisikletleri güzell!

@dagci

o konu adece yol bisikletcileri degil mtb ve yol karısıkdı dikkat ettiysen .mod arkadaslar tasr sanırm konuyu farkettikleri zaman.

• Beğen
Tepkiler: dagci
http://img321.imageshack.us/img321/5788/jmc01002pj9.jpg

süpermiş yaaa.... hasta oldum :)

abi bu hatunlar cok güzel ama ne çevremde ne televizyonda turkıye adına yarışan bole sporcular gormedım bunun ıcın cok uzuluyorum paylaşım için saol iyi forumlar

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri