Scudo Sports

En GÜzel BİsİkletÇİler!!!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@bikergrrl

taş ve gedik olmuş. :D, başka bir forumda da olay olmuştu böyle resimler konunca, fazla hassas bir bayan ben bu forumdan ayrılıyorum yıvrançsınız tarzında yazmıştı konuyu silmişlerdi.

• Beğen
Tepkiler: kalkmazdüşmez
Scudo
ama haklı kadında ne bu böyle yav insanların iştahını bozmaya ramazan ramazan :d

• Beğen
Evet, o ''ben ayrılıyorum forumdan'' olayını ben de hatırlıyorum :) Hayır sanki günlük hayatta TV'de, dergide, gazetede hiç görmüyordu o hanım ablamız bayan resimlerini...

eheheh o vakit ben de soyle diyim bari: bu fotolarin ayni derecede şuh erkek versiyonlarini koymassaniz ben bu forumdan ayriliyorum :p :D yani.. simdilik :D sahilde bir kac dalyan bostanci turu kadarcik :D aksama gorusuruz :p

• Beğen
keşke türkiyede de böle takımlar olsa bayanların katılımının çok olduğu takımlar ama türkiyede bisiklet sporunu erkek sporu gözüyle bakıyorlar.ben bir bayan olarak bu sporu yapmaktan mutluluk duyuyorum...

@nuriaktürk

asil ceza olarak bu topici acan arkadasa yaptirtmak lazim, madem boyle bir servis sunmus devamini getirmeli :D

zaten armstrong abimizden baska iyi malzeme cikacagi konusunda da biraz supheliyim :p :D

• Beğen
Ben de bir kaç yakışıklı bisikletçi fotoğrafı koymak istiyorum :).

İlk önce moderatörümüz Çağrı ;)
http://img170.imageshack.us/img170/7121/pict0053nl3.jpg

Bunu da arşivimden buldum, cesur bir delikanlıymış ki bu çamura rağmen yarışı bitirmiş :cool: (Yoksa o ben miyim? :D)

http://img170.imageshack.us/img170/121/dsc9548za0.jpg

@bladeevrim

evet evrim sen çekmisin sanırm bu resmi
bu siteden konuyor daha ayrıntılı anlatayımmı

• Beğen
ismail resimleri evrim çekti ama makina can dedenin ve benim makinede olan resimler bunların devamı kendisinde başka resimler varsa bilmiyorum yarışlardan bir hafta önce parkurlarda çekmiştik

• Beğen
ya sizlere bir önerim var sevgili nuri sen ön ayak ol diyorum.hani erkeklerde bir sayfa olustursan.Yakisiklilarimiz ön plana bir çiksa...ne dersin

• Beğen
bayan arkadaşlar çalıştırın bakalım parmakları dediler ama olan resimlere bir yorum yapmadılar henüz

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri