Scudo Sports

En ekonomik pedli tayt

Scudo
@a.f.k.
Çarşamba pazarı hocam

Bangoodan 3 dolara almistim fena deil parasinin hakkni beriyor nede olsa 3 dolara pedli tayt

• Beğen
Tepkiler: yeş
Bangoodan bende bir kere alışveriş yaptım aldığımı unuttumuş 50 gün sonra gelmişti :D

(link)

Kumaşı güven veriyor mu? Hayır :)
İş görüyor mu? Evet

Hazır birşeyler alıyorsanız sepete eklenebilir, onun dışında pahalıya geliyor sanki.

• Beğen
Tepkiler: mehmet.t
@yeş iyiye benziyor. decathlondaki 30 liralık pedli tayt bana çok dandik geldi.

• Beğen
Tepkiler: HandeKavak ve yeş
Ali Express den 20 dolara aldığınız ped'li tayt'ın Mavic ve Shimano'nun üst segment taytlarından tek bir farkı var, Fiyatı. Bizzat denemiş ve dahası incelemiş olmam nedeniyle yazıyorum. Sorun fiyatı da değil, neyin karşılığı olarak 300-400 lü hatta 200 lü fiyatlar istendiğini satanda bilmiyor, tek bilinen marka satılıyor olması. Mesela 2 saatlik ömür hangi ağırlığa göre veriliyor veya yüksek yoğunluklu ped ne anlama geliyor tam olarak bilen yok. Bu yurt dışı sitelerde de böyle. Bir çok marka sadece speklerini veriyor ancak bunların kanıtlanabilirliğine dair hiç bir şey yok. Nitekim 330 TL ye aldığım Mavic tayt ile Aliexpress den 22 dolara aldığım arasındaki farkı hala araştırmaktayım. Decathlon taytları tam bir fiyasko ki onların neden üretildiğini de anlamış değilim.Bu nedenle fiyatı herşey anlamına gelmiyor.

@Türka¥ Bu ürün sanırım Teleyi marka tayt ile aynı pedi kullanıyor. Ben Teleyi markasını kullandım. Nasıl mı? Decathlon tayları ile karşılaştırılmaz bile. 81 kiloyum, ped ömrü sanırım 2 saat civarı. Ter drenajı fena değil. Eğer aynı ped ise ki bunu da araştırmış ve teleyi de karar kılmıştım, çok fazla şey beklemeyin. Ancak kalitesi fiyatının üzerinde.

• Beğen
@yeş

Katılıyorum. Bu linkini verdiğiniz modelin belki bir ya da iki model üstünü almıştım. Fazlasıyla memnunum.

Öte yandan, "kaç saat gider?" sorusu önemli olabilir. Ben tayttan memnunum fakat 2 saatten sonra, o baştaki konfor kalmıyor elbette. Yol bitsin istiyorsunuz :D

Ersin Outdoor'dan da memnun kaldım. Ürünü internet sitelerinden sipariş ettim; hızlı ve net bir şekilde gönderdiler. Sürekli de mail yoluyla bilgilendirme yaptılar. Goretex'le ve Ersin Outdoor'la ilgili izlenimlerim olumlu.

• Beğen
Aynen yolda 2 saat arayla çay ve kahve molası vermemiz gerekiyor :D :D

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@Boran06 ben zaten çin malı taytı çöpe attım.. daha sonra FUNKIER ACTIVE 10 satın almıştım yabancı sitelerin birinden.. hala da sorunsuz kullanıyorum..

Decathlon firma olarak güvendiğim ve çoğunlukla ürünlerini beğendiğim bir firma. Ancak pedli taytları arasından ucuz olanı gerçekten çok dandik. Günlük 1 saat işe giderken kullandım. Bir kaç günde ped işe yaramaz hale geldi. Belki üst segment taytları farklıdır. Ama tayt işi sanırım ucuz yollu halledilmez.

Peki tayt ile birlikte değil de sadece ped satan bi yer var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: erdsde
Bu pedli taytlar kadına yada erkeğe göre ayrılıyor mu? Yoksa Unisex mi?

• Beğen
ersinoutdoor'a bakmak lazım alırım bir tane deneyimlerimi yazarım

Decathlondan aldım hiçte bakmadım. Bayadır da kullanıyorum. Şimdi aklıma geldi. :D

• Beğen
N11 sitesinden şort tarzı tavsiye verebilecek olan var mı
(link)

@yeş (link)

şunu aldım ben de iyidir umarım.
Jelli olup olmadığını nasıl anlıyoruz?

Ali express den ne olduğu belli olmayan ürünler alana kadar uygun olması hasebiyle Decathlonu önerebilirim.

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
@IAMCYCLING

Bundan sipariş verdim de beklediğim gibi çıkmadı iade ettim hiç giymeden.

Ersin Bey oldukça dürüst, ilgili bir satıcı ama tayt biraz hayal kırıklığı. Bir kere çok kısa geldi bana (boyum 183 M beden almıştım), bir de pedin haricindeki kısımlar fazlasıyla şeffaf ve cidden rahatsız ediyor.

Geri