Rivendell Full-Custom bisiklet. Campagnolo Record 30 vites. Brooks Champion sele. Campy Delta fren sistemi.
Rivendell Atlantis tur bisikleti. Campy Veloce 50-40-30 aynakol, 11-34 XT kaset, XT değiştiriciler, Dura-Ace Bar-Con vites kolları. Paul Neo-retro canti fren sistemi. Full Wood marka çamurluklar, Nitto bagaj. Schmidt Dynohub ön göbek. Lumotec lamba sistemi. Nigel Smythe marka tur çantaları seti. Brooks B67 sele. Schwalbe Marathon lastikler.
Rivendell Saluki ¨Herşey¨ bisikleti. Üsttekiyle aynı vites sistemi. Honjo çamurluklar, Schmidt Dynohub ön göbek. Sadece arka bagaj. Brooks B17 ti sele. Mitsuboshi marka lastikler.
Moyer marka tek vites bisiklet.
Specialized Demo-8 zevk olsun diye.
Haro marka bir BMX. meraktan.
Specialized S-Works Carbon Hardtail Disc, yarışa falan girerim. şampiyonluğa oynamıyorum ama olsun. full-suspension bisiklet fikrine alışamadım.
Surly Long Haul Trucker 27 vites Deore sistem, Avid v-frenli, ön arka bagajlı ve çamurluklu. Schmidt Dynohub'a bağlı aydınlatma sistemli. Okula gidip gelmek için.
Bunlara ek olarak şu anda elimde bulunan 2 cefakar bisikletin de 50'şer metrelik heykellerini diktirmek isterdim.
Dünya barışı, kardeşlik, hepimiiz gardeşiiz bu gavga ne diyee; DEMİYORUM. Bisiklet forumunda bisiklet hayallerimi yazdım.