Scudo Sports

En Çok Hangi Tür Bisiklet Kullanılıyor Ülkemizde

@Ali Uzel

Başkasının önerisini dinlemeyeceksin bisiklet alırken ya kendin bu işi bileceksin ya da bilen biriyle gideceksin.

Scudo
Amortisör nasıl bir parçadır arkadaş ? İnsanlara bisiklet aldırıyor bisiklet sattırıyor, bulutların üstünde gibi gitmemizi sağlıyor. Dağ bisikşetinin tek satılma amacı amortisördür. Benim yol bisiketine bile bunda neden amortisör yok taksana daha rahat olur diyen var. Gerisini siz hayal edin. Bir de karadeniz insanı hayal gücü !!!

@Berke Kazankaya

Bana mı diyosun? :)

Satıcı için ne sattığının önemi yok, herhangi bir bisikleti satması yeterli.

@Hasan SAYLIK

Karadeniz insanının size ne zararı oldu ki aşağılıyorsunuz karadeniz insanı bile olmayan insanlar yüzünden :(

@Ali Ç.

Kızacak ne var bunda, Karadeniz insanı değişiktir. :)

Yola tabela asmış. "xxxxx restorant 150 metre geride" diye. :) Perşembenin oralarda bir yerde o tabela hala durur ama artık arka yoldan gittiğim için görmüyorum.

@Ali Uzel

Kızmadım estağfirullah da karadeniz insanının değişikliliği diğerlerine benzemez tatlı bir değişikliktir o ama arkadaşın dediği gibi değil bir de aşağılıyorsan bari altı sağlam olsun karadenizli olmayan birileri yüzünden karadenizli lafı yiyen oluyor sadece arkadaş değil bir çok kişi benim lafı ona Ali Bey.

En ucuzu hangisiyle o :D Genellikle marketlerde satılan max 200-250 tl olan bisikletler. Çok sürmeden bir parçası elinizde kalır :D

Ali bey kızdığım yok Karadeniz de yaşamadım ama benim ailem de Ordulu. Sadece düşünce tarzları değişik o kadar.

@Hasan SAYLIK

Uluslararası amortisör lobisinin oyunları bunlar hep. Şu anda gizli kapılar ardında kaykaylara, patenlere bile amortisör takmak için komplolar üretiyorlar.

Teknik parkurlara girmiyorsanız dağ bisikletinde bile amortisöre ihtiyacınız yok:
(Bu video da Martyn Ashton'ın road bike party'si gibi defalarca paylaşıldı, kusura bakmayın).

@Ali Uzel

Yok genel söyledim onu. :)

@Efe Yamac Yarbasi
Evet. Ben bunlara karne hediyesi diyordum, market bisikleti de güzelmiş.

@halil ibrahim duran

Canımız sıkılıyor. Eğleniyoruz :islik:

Bence de en çok mtb kullanılıyor. Ancak bu insanların mtb seviyor dağa taşa çıkıyor oluşundan değil. Belki görünüşü belki piyasa zorlaması belki bisikletçilerin yönlendirmesi.

downhill kullanıyor bizimkiler :) hepsi dağdan inme :D

Mtb çoğunlukta. Yol bisikletine de ilgi inanılmaz artiyor. Fixed olsa da binsek beee :)

MTB > YOL, bende bir tane yol bisikleti alıcam MTB nin yanına eşitlensin bari. :)

Düz yolda bu kadar jip kullanan toplum bisiklettede mtb tercih ediyor galiba (derken bende oğluma mtb aldım ama jipim yok)

Geri