Scudo Sports

En çamur tekerlek benimkisi..

@Murat EVGİN

bende gormek isterim İronmanların cıg altında oldugu fotoları gormek :)

Scudo
Hayır... En çamurlu tekerlek benim ki....... :)

2005 Ağustosu.. Yer: Kerpe/Kandıra..

http://bp2.blogger.com/_ved-8ZN5nmQ/RvtQAiQfXWI/AAAAAAAAAAk/la6pl7QT9no/s1600/%C3%87amurlu%2BBisikletim-Kand%C4%B1ra-2005b.jpg

@kcuk_

aman aman:eek: çığ altı mı??:eek: Allah korusun :dua:

Hasan Merhaba,
Geciktiğim için üzgünüm. Ancak Yazmaya fırsat bulabildim. Fotoğrafların çok güzel. Mesut Hocamdan icazet almışsın.Mübarek olsun.Ellerine sağlık.
Dede

Yauw bittim ben bu konuya; çok güzel fotoğraflamış ve anlatmışsınız çok keyf aldım okurken..
Bi de ders çıkardım fotoğraf çekerken arada bi tekerleği temizlemeyi ihmal etmemek lazım. dimi ya :)

abi helal olsun vallaa gene bi turu başarıyla bitirmişsiniz :D hele o tekerin hali :D bekliyoruz devamını ve güzel sunumunu

gerçekten güzel bir gezi olmuş orada olabilseydim keşke :D...

aman hocam canan'nın kulagına ne olmus :eek: gecmis olsun öncelikle :) bu harika camurlu turunuzu yine güzel fotolarla süslemissiniz harikasınız teşekkürler

guzel fotolar guzel anlatım tebrıkler keske orada olabılsem ıstanbul yerıne

helal olsun dostlar, ne güzel gezi yapmışşsınız.
Eminim ben gibi herkesin içi gitti bu güzel geziye. En kısa zamanda bir benzerini de biz düzenleriz inşallah.

Bu arada fotolarla desteklenen ve inanılmaz bir anlatım örneği göstermiş arkadaşımız. Tebrik ederim. Gezi güzel, fotolar güzel, anlatım süper. Helal olsun sizlere

Yeni hortlatmaca konumuz vatana ve millete hayırlı olsun.
O çamura tekrar girmemek için inanın her türlü tedbiri alıyoruz artık.
Demekki o çamur tecrübesi oldukça doyurucu olmuş.

Tüm dostlara selam ve sevgiler. :)

tek kelimeyle harika :)
çamurla kalın, sağlıklı kalın ...

Geri