Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

EmİnÖnÜ GÖktÜrk Durusu Karaburun!! 120 Km-0'-bol Çamur

Tepki
44
27 şubat sabah eminönünden sırasıyla alibeyköy göktürk durusu karaburun yaptık.hava buz gibiydi ve meşhur kamyon yolu olduğu için balçıkla savaşmak zorunda ve ihsan abimizin 3 kere patlayan lastiğiyle uğraştık.her şeye rağmen çipuranın tadı ve yolun dayanıklılığı artırması herşeye değdi...
ÖZGÜR fazla yağmurluğun hayatımı kurtardı yoksa yolda ölebilirdim sana ayrıca teşekkür ederim..

ORHAN-İHSAN-KAŞİF-ÖZGÜR-MURAT-FERHAT

(link)

HAVANIN DURUMU BURADA GÖZÜKÜYOR..
(link)

(link)

(link)

KARABURUN
(link)

150 YAŞINDAKİ KARABURUN DENİZ FENERİ
(link)

(link)

Scudo
Elinize sağlık. Buz gibi havada yaptığınız bu turu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Ben doğduğum zaman Çatalca'ya bağlı olan Karaburun, yanılmıyorsam şimdi Arnavutköy'e (2009'da ilçe olan Arnavutköy babam doğduğu zaman Çatalca'ya bağlıymış) bağlı.

• Beğen
Tepkiler: murat eknci
Ayaklariniza SaĞlik.. Bu Havada Turu Tamamlamaniz Ve Azmİnİzden Dolayi................kocaman.................tebrİkler...............................

• Beğen
Bisikletimdeki termometre 2 derece gösteriyordu. Yol kenarındaki trafik levhalarından ve bariyerlerden damlayan sular donmuş, minik buz sarkıtları oluşmuştu. Bu havada fotoğraf çekmek bile başarıydı. Murat daha fazla fotoğraf çekecekti ama şarjı bitti.
Her ne kadar karelerde olmasam da ellerine sağlık sevgili Murat.

tebrikler gerçekten zor ve güzel bir tur olmuş devamını bekliyoruz....

Çamur ve soğukla birlikte iyi bir faaliyet olmuş.
Herkese tebrikler. Biraz daha fotoğraf olsaydı diyecem ama bu çamur ve soğukta bunlara bile şükretmek gerekli. Elinize emeğinize sağlık. Paylaşım için teşekkürler.

Ayaklarınıza sağlık Güzel tur olmuş.Resimlerde güzel paylaşım için teşekkür ederim.

• Beğen
büyükten küçüğe doğru başta ihsan abiye,orhan abiye,kemal abiye,metine,uğura,ferhata ve murata ayrıca kocaman sevgiler gerçektende zordu hepimize bol pedallı günler

• Beğen
Murat kardeşin durumuna hakkaten söyliyecek söz bulamıyorum.çamur adam olmuş adeta.Gemiye binenlerin acıdığı kadar var yani.;)
Herkesi tebrik ediyorum.
Her ne kadar içinde Orhan abi olmasa da :D güzel kareler.İmajlar gayet iyi.
(bu arada feshane önündeki kareleri göremedim).Ama turlar için daha pratik bi şey olmalı.Hemen belinden yada cebinden çıkarabileceğin.Slr ya da ona benzer objektifi dışında makinalar çok da rantabl olmuyor.

Çok güzel fotoğraflar, tebrikler. Karaburun'a uzun zamandır gitmiyordum, kışın daha güzel, daha romantik oluyormuş. Ama o manzarayı görmenin bedeli bu soğukta alttaki foto gibi olacaksa, şimdilik yazı beklemeyi tercih ederim!

• Beğen
Tepkiler: sadana
Her ne kadar yağmur, soğuk ve yerler çamur olsa da bence çok eğlenceli geçmiş. Aranızda olmak isterdim. AkifBerkant ile gelmek için konuştuk ama uzun süreli evden uzak kalamayacağımdan gelemedim. Herkezin ayaklarına sağlık inşallah bir sonraki tura.

• Beğen
Tepkiler: akifberkant
Çipura dedik ya. :)
Canım lüfer tadında bir balık istedi.AMa o kadara da gerk yok.Çipura da yeter ya.Güzel gezi gerçekten ayaklarınıza sağlık. :)

• Beğen
@Livestrong

Bence Karaburunu görmeyi ertelemeyin. Habipler, Arnavutköy, Tayakadın üzerinden giderseniz çamurlanmazsınız. Hatta giderken Kemerburgaz yolunu kullanıp dönüşte Habipler yolunu kullanırsanız yine çamurlanmazsınız.
Belediye bütün İstanbulun molozlarının dökülmesi için burada bir alan belirlemiş. Kamyon başına belli bir para alıyor. Büyükşehir Belediyesi darphane gibi para basıyor ama moloz döküm alanına giren kamyonların çıkışta çamurlanan tekerleklerini temizlemek için bir istasyon kurmamış.
Bu durumda moloz döküm alanına giren kamyonlar sahadaki çamuru asfalta taşıyorlar. Ama ne çamur. Asfalta ilk çıktıkları noktadaki çamur bilek hizasında ve bu çamur kilometrelerce ileriye kadar azalarak devam ediyor. Burada kaza olması işten bile değil.
Sonrada şehir tozlu diyoruz. Almanyada en küçük inşaat alanından çıkan kamyonun bile tekerlekleri tazyikli su ile yıkanıp temizleniyor. O ülkeler pırıl pırıl bizde yazın tozdan camınızı açamıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Gökay ÜNGÜDER
Geri