Scudo Sports

Elveda İstanbul.. :( Merhaba İzmir..! :)

@Nostoc Domenica

Artık sen mi benim bisikletimi yıkarsın ben mi senin bisikletini bilemem... Eninde sonunda bir fotomu çek dersin :p

Scudo
@samet_özdemir

ismiyle hitap edemiyorum :) nostoc demekte tuhafıma gidiyor :D yoksa omuzuma elini atsa nerden bu samimiyet derim :p

şimdiden size hoşgeldiniz diyelim etabınızda da başarılar serüvenlerinize artık izmirden deavam edersiniz inşallah burda da istanbul'da olduğunuz kadar mutlu olursunuz

• Beğen
Tepkiler: Nostoc Domenica
nostoc kanka :D bundan sonra barış abinin kankası benimde kankamdır :D kardeşim izmirde seni çok güzel dostluklar kardeşlikler bekliyor baksana gelen mesajlara artık biz uzun soluklu izmir turu yaparız sürekli ;)

Samet burdan cuma günü confortline atlıyoruz ;) yan yana 3 koltuklu;) uykumuzu izmire kadar alırız, nos dostumuzuda alırız :p diğer bisikletçi dostlarımızı da :p turlar döneriz haftasonu;)

@samet_özdemir

çağrıyla konuşmadım henüz aga.. bugün yarın arayacağım onu da :)

cm ye gelemicem ben Sonisphere Festivaldeyim bütün haftasonu..

ama dediğin gibi kartepe de daha sağlıklı bir oturum yaparız.. sana iyi yolculuklar kardeşim.. kendine dikkat et.. ;)

@Barış Özkan

@samet_özdemir

valla abi aramızı bozmaya çalıştığını sanmıyorum sametin..

eğer öyle olsa beni izmir e kadar uğurlamaya gelmezdi sanırım.. :rolleyes:

samet en has kankamsın..!

(fotoğraf makinen varmıydı senin? :D )

• Beğen
Tepkiler: Barış Özkan
@nilufer eris

İyi niyet dilekleriniz için çok teşekkür ederim..

İzmir e yaklaşık 10 yıldan beri gelir-giderim.. Hiç bir zaman insanlarından yana bir şikayetim olmamıştır..

İzmir insanı çok hoş görülü, güler yüzlü ve cana yakın gelmiştir bana her zaman..

İkinci memleketim diyebilirim İzmir için..

comfortline mı abi o pahalı olur :D otobüsle gelip gitmektense arabayla gider orda pedallar sonra döneriz ;)

Kankam bitane telefonum var 3.2 mp bide foto makinesi var 6 mp :) şimdi bi telefon geldi istanbuldan yola şimdi çıkıyoruz istanbula geliyorum yarında sabahta tekrar yola çıkıp izmire gidicem ordanda tekrar fethiyeye gelip bi iki bişey alıp tekrar istanbula geri dönücez :)

sametttttttttttttt
ağustosda bir yerlere kaybolma istanbul senin organizasyonlarını bekler bir de önümüzdeki kış program yapmayı unutma derim
bir de o şifalı sulara gidelim giriş 2 ytl idi galba oraya gitmem lazım bende geçmeyen sebore var

:in: :in: :in:

ya dslr diyo yaw kralını alırım kankam için canon 5d :p seninki halt etmiş yanında :D bide geniş açı objektif bide kankam için portre çekmek için bi objektif tamamdır :)

Kudret abi ağustos zor abi ramazanda ben hiçbiyere çıkmam sadece akşam turlarına çıkarım :) ama eylül ekim kasım aralık ocak şubat mart hiç affetmem :)

• Beğen
Tepkiler: Nostoc Domenica
@samet_özdemir

o vakit eylül sonu bir tur daha kartepe bu sefer bostancıdan çıkarız dönüşü trenle yaparız evet bir de eylülde şifalı suları ziyaret etmece
tamam kışa kafamızı kaşıyacak vakit kalmayacak yalnız yağmur olursa iptal çok sert havalarda yataş ocak şubat ve mart çok sert kış oldu bu sene

@samet_özdemir

onların sephia ve siyah-beyaz çekim ayaları da varsa olay tamamdır işte kanka..

her türlü çekim yaparız gaaari.. :D

izmirdeyim :) yolu gözlemledim son kez burasaya kadar yoldaki rampalar ilk orhangaziye tırmanış var 4 km falan gemlike kadar düz yol gemlikten sonrada 2 rampa ve inişlerle bursa bursadan sonra susurluk a kadar dümdüz yol rampasız susurluktan sonra ramalar başlıyor :) (hafif tatlı) sabuncu beli özgürlük heykelinin ordan son tırmanışa tam 10 km ama rampa olan kısım 6 km falan :) ve sonrası deli gibi iniş. Şimdilik bu kadar :)

Geri